@julia1993 ok....takze recept: korpus klasika....na jedno vajce jedna lyzica cukru a muky...ja som mala 20cm formu...urobila som korpus z 8vajec peceny na dva krat.....oba korpusy raz prerezane takze som mala styri....kazdy som potrela malinovym dzemom....krem: 500ml slahacky vyslahat s cukrom...pridala som dva mascarpone kremy a polku ole pudingu....ale mozte skusit aj verziu s bielou cokoladou alebo salcom....na kaxde poschodie som naniesla krem plus ovocie....snehove pusinky: bielka slahat s cukrom nad parou az do tuha a potom spravit zdobitkom kopceky na plech a susit cca 20-30min na 120stupnov...mozte do zmesy pridat aj kokos...budu kokosove 🙂
@zuzanakovacova supeer. Dakujem ❤
@zuzanakovacova zdravím chcem sa ešte opyatť. Ak by som robila ten krem s tou bielou cokoladou tak ju dat miesto pudingu? Alebo presne tak ako ste pisali a len pridat cokoladu?
nie nie...ja som poslala recept len s pudingom.....s cokoladou vygooglite....urcite najdete🙂
Mohla by som poprosiť recept na krém? Ďakujem 😘