103 / 663
    Rizoto,ako ho ľúbime....so zeleninou,kuracím maskom a šampionmi

    Môžete mi prosím napísať, ako ho robíte?

    24. sep 2014

    ryžu uvarím osobitne s kari korením, solou , najlepšie parboiled, tá sa nerozvarí.......masko kuracie alebo aké máte, si nakorenené podla chuti osmahnete na oleji a dusíte do mäkka...........ked je hotové, odstavíte.....zeleninku dávam mrazenú, tam kde je kukurica,kápia,hrášok a mrkvička.....podusím na cibulke a chvlu dusím, tiež povegetím, okorením a pridám aj cesnak.......nakoniec všetko zmiešam.....kludne aj pridajte šťavu čo ostala zo zeleninky alebo maska.....je fajne a vláčne @rebelka2014

    24. sep 2014

    Koľko ryže a kuracích pŕs by ste dali pre 2 osoby (tak na 6 porcií)? Aké korenie tam dávate okrem vegety? A ešte sa spýtam, keď osmahnete to kuracie mäso, tak to zalejete trochou vody a dusíte? Lebo keď ho budem smažiť na oleji, tak ho nemôžem zaliať vodou, nie?
    Ak máte dobré skúsenosti s nejakou konkrétnou značkou ryže parboiled, pošlite mi prosím link na ňu.. rada ju skúsim.

    24. sep 2014

    pre dve? Jedno 🙂 vegetu, čierne mleté korenie.........ano zaliat troškou vodu aby sa dusilo........🙂

    24. sep 2014

    A tej ryže mám asi koľko uvariť? ..Áno, sme zatiaľ dvaja.. a tak na 6 porcií to stačí úplne.

    24. sep 2014

    jeden sáčok možno aj bude stačit.......ja dávam dva pre nás 4

    25. sep 2014

    Ty používaš tú sáčkovú ryžu, čo sa varí v sáčku?

    25. sep 2014
    25. sep 2014