@milabara Áno, vyzerá to chutne a aj je to chutné. 🙂 Pridávam recept:
Suroviny:
mleté bravčové mäso 400 g
paradajkové pyré 500 g
cibuľa 1 ks
cesnak 2 strúčiky
mäsový vývar 3 dcl
cukor kryštálový 1 pol. lyžica
bazalka , oregano, mleté čierne korenie ,soľ
olej
Postup prípravy :
Cibuľu si nakrájame na drobno a speníme na oleji. Pridáme mleté mäso, pretlačený cesnak, bazalku, oregano, osolíme, okoreníme, a na silnejšom plameni restujeme. Podlejeme mäsovým vývarom a dusíme (asi 20 minút). Pridáme paradajkový pretlak, cukor, dobre premiešame a krátko povaríme (10 minút). Podľa potreby ešte dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Podávame so špagetami alebo inými cestovinami. Môžeme posypať strúhaným syrom.
dakujem velmi pekne, urcite vyskusam
recept na tu omacku? Vyzera to chutne