1 / 1

    Drzim palce.Mne ten moj vystrelil a odvtedy nechcem tlakovy ani vidiet😆

    23. sep 2015

    Tlakovy hrniec je parada. Nedelny vyvar uz robim iba v nom 🙂 dokonca aj svokru som uz na to naucila :D

    23. sep 2015

    Tak drzime paste 🙂 len ho neotvor ked bude pod tlakom 🙂)

    23. sep 2015

    no ja mam doma 2 asi 5 rokov ešte som tiež neskúšala 🙂 držím palce

    23. sep 2015

    @petrakoller1986 pre boha to ako mohol vystreliť? 😀 obed bol po celej kuchyni čo??

    23. sep 2015

    podľa mňa super vec, šetrí to čas, veľa sťastia

    23. sep 2015

    juuuj, ja nedam dopustit, dokonca vnom varim aj fazulovu polievku, rychlovka , drzim palce

    23. sep 2015

    ja som ho dostala pred desiatimi rokmi ako svadobný dar. osem rokov stál v komore a posledné dva roky si bez neho neviem ani predstaviť varenie. hlavne cez víkendy, keď si prispíme a mám v pláne hovädzie mäso 😀 keď je kvalitný a dodržíš všetky pokyny, nemôže sa nič stať. akurát tak dobre a rýchlo navaríš 😉

    23. sep 2015

    mne raz buchla šošovica 😀 Zoškrabkávala som šošku dosť dlho po celej kuchyni 😀 Dlho mi trvalo, kým som sa odhodlala znovu ho naštartovať 😀

    23. sep 2015

    treba dávať pozor aby si nedala viac ako je max, vtedy by sa mohlo niečo prihodiť, ja so minule varila hrach - trochu peny tam bola a skoro to upchalo ventil, vypla, trošku vody odliala a vyčistila ventil a dovarila - stále kratšie ako variť klasicky

    23. sep 2015

    @laurica123 No chvala Bohu obed nebol po celej kuchyni 😆 ale ten hrniec bol vadny a isla para tade ade nemala a hovorim ex ze "To vystreli" a on ze neeee a v tom bum,vyletel hrniec do luftu ale polievka v nom chvala Bohu ostala 😃😃😃
    To bol adrenalin 😆

    23. sep 2015

    ja tiez neviem bez nich byt 😊 mam dva-v jednom furt vyvare varim (hovadzi40min,kuraci20min) v druhom hovadzie na sampionoch(cca30min, zemiaky10min, ryza3min) a kopu ineho 😊👍

    23. sep 2015

    @petrakoller1986 mňa by piclo 🙂

    23. sep 2015

    @laurica123 No on treskol na sklokeramicku dosku zo vzduchu a to som zatajila dych ci je rozbita (v podnajme) ale prezila to 😆
    No zazitok 😄😄😄

    23. sep 2015
    Komentár bol odstránený

    drzím palce moja mamina ho ma v skrini presne 17 rokov 😀 zabalený 😀

    23. sep 2015
    zuza123
    autor

    @petrakoller1986
    @ivuska44
    @luhina
    @zuzanapp
    @kacena20
    @katuskalm
    @dosa
    @lauruska1234
    @manus19 no babuše obed uvarený, myslím že k spokojnosti všetkých, najskôr som robila vývar zo starej sliepky, ktorý by som robila normálne asi 4hodiny, aby maso zmaklo, takto som to mala za pol hodku, a potom som urobila take masko na šťave tiež 20min a je super makkučke, ale bola som opatrna a celkom rešpekt mám pred tým, no ale myslím že už prach nam padať nebude 🙂 budem variť jak šalená 🙂

    23. sep 2015
    zuza123
    autor

    @petrakoller1986 no to keby sa mi stalo, tak už neverím a nevarím 😀

    23. sep 2015
    zuza123
    autor

    @dadika2504 no zbohom to by som teda nechcela robiť, ja som si aj tak premeriavala tu kuchnu že keby sa niečo stalo tak kde všade by to bolo 🙂 našťastie klop klop všetko ok

    23. sep 2015

    @zuza123 ja som neverila vlastným očiam, kam všade sa tá šošovica dostala 😀 úplne neuveriteľné miesta 😀

    23. sep 2015
    zuza123
    autor

    @dadika2504 ja by som už tomu asi druhu šancu nedala 🙂

    23. sep 2015

    @zuza123 neviem či mi to netrvalo nejakých 5-6 rokov, kým som našla odvahu 😀

    23. sep 2015
    zuza123
    autor

    @dadika2504 tak prajem už nech variší už bez nehody

    23. sep 2015

    @zuza123 ja mám v pláne ,že si ho kúpim .. 🙂

    23. sep 2015
    zuza123
    autor

    @apolenka6 no po dnešku patrím k tým čo ti to vrelo odporučia 🙂 fakt nenormálna uspora času a tiež aj energii

    23. sep 2015

    @zuza123 hlavne o ten čas mi ide 🙂 dakujem

    23. sep 2015

    @zuza123 mne stoji od svadby v skrini, a to som sa stihla už aj rozviest 😀 a porodit dve deti, snad sa aj ja dam nato

    3. nov 2015
    zuza123
    autor

    @malinovka333 😂😂😂😂no sikovna veru a hrnec kludne skus je to super ja uz varim na tom v plnom prude. Ale prvy krat som veru chodila okolo toho ako okolo bomby 😀 co som bola z toho pokakana

    3. nov 2015