Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    zu82
    27. dec 2022    

    Ahojte, kde by som kupila nejake pekne detske obliecky (nie Paw Patrol a pod 🙈) v klasickom rozmere, vid nieco ako na foto, to je Ikea, oni maju ine rozmery.
    Dakujem vam 😉

    zu82
    29. nov 2022    

    Ahojte, prosim dajte tip na nejake taketo odrazadlo, maly ma uz 3 roky, cize nieco pre vacsie deti a do exterieru, kvalitnejsie. Vsetko co mi naslo, je pre 1-3 roky. Dvojkolesovy Firstbike po bratovi odmieta 🤷🏼‍♀️
    Dakujem 😉

    zu82
    4. apr 2022    

    Ahojte, kedze v skupine zdravotnici mi nikto nenapisal, skusim tu 😉 prosim vas neviete, co by to mohlo byt? Syn (2 roky plienkač), sa zacal stazovat, ze ho boli v zahybe ako ma nohu, je tam presne gumicka od plienky, ma to tam cervene. Tak som myslela, ze zaparenina, aj ked sme nikdy nemali. A dnes rano sa zobudil s tymto na stehienku 🤷🏼‍♀️ Dakujem za rady.

    zu82
    7. mar 2022    

    #kolonoskopia
    Ahojte, prosim ma niekto skusenost? Pili ste kavu (nie zrnkovu) pocas bezvysskovej diety pred kolonoskopiou?
    Nemyslim 1-2 dni pred vysetrenim, ale pocas toho tyzdna pred, kedy je upravena strava.
    A ak ano, s mliekom?
    Nerada by som kvoli kave ovplyvnila vysetrenie v nejakom negativnom smere, aby sa muselo opakovat. No ale kava je kava 😁 dakujem

    zu82
    1. feb 2022    

    #antikoncepcia
    Ahojte, prosim o radu, skusenost. Po asi 15-tich rokoch som zacala brat antikoncepciu. Je to cca 10 dni.
    Som zavodnena, nafuknuta, viem, ze si organizmus musi zvyknut, ale skor ma zaujima, ako dlho moze takyto stav trvat, resp. ako dlho ju “testovat”, aby som zistila, ci mi sedi.(3 mesiace?)
    Mozem zlepseniu nejako pomoct? Pijem zihlavovy caj, vody pijem bezne 2-2,5 l.
    Dakujem vam za rady 👍

    zu82
    10. dec 2021    

    Ahojte, prosim tip na nejake stranky, kde maju dobry vyber kvalitnych jersey plachiet, ale rozmer❗️ 160x70❗️, mozno aj nejake zaujimavejsie farby ako byvaju bezne, napr. ako na foto 😉 Dakujem.

    zu82
    29. nov 2021    

    Ahojte, mozno to tu uz bolo, ale nepodarilo sa mi najst.
    Prosiv vas o tip na konkretnu knihu/knihy, pripadne autora, ktory ma styl co najblizsi k Dominikovi Danovi.
    Karika nie. Dakujem vam velmi pekne.

    zu82
    8. nov 2021    

    Ahojte, prosim vas, patracka, mozno pomozete, potrebujem zistit znacku, mam tuto panvicku, je uz tak znicena, ze nie je vidno tu znacku, ale bola niekolko rokov dozadu kupovana v Hypertescu. Myslim, ze to bolo nieco na B, ale nie Berghoff. Je to maly priemer, ten vonkajsi 18cm. Manzel si na inej nechce robit volske oka, lebo iba tam mu neprihoria 🙈😂 Dakujeeem

    (2 fotky)
    zu82
    12. okt 2021    

    Ahojte, poprosim vas nejake tipy na darceky pre 2-rocneho chlapca (pod lupou som toho moc nenasla).
    Jedna sa o to, ze ma takmer vsetko podedene po starsom(Lego, vkladacky, puzzle, odrazadla, auta, vlacik draha, garaze, knihy, atd…)
    Ak by sa naslo nieco, ako by som to nazvala z “novodobych” hraciek 😉 mozno nejaka stavebnica, nieco kreativne, co mate overene, kludne aj malickost, nasla som zatial takuto stavebnicu, vid foto.
    A ano viem, ze ked ma, netreba mu, ale rada by som bola, aby na narodeniny nieco dostal, a ma samozrejme aj babky, dedkov.
    Dakujem 🙏

    Ahojte, prosim vas, mam poziadavku od syna, ze potrebuje nutne vidiet mamuta 😁 nasla som teda v Slovenskom narodnom muzeu, zaujima ma, ci je tam stale alebo je v ramci nejakej expozicie, ktora je casovo obmedzena.
    A podotazka, ak stihneme, este by sme v BA nieco pozreli, date nejaky tip? Ja neviem napr. vystava lega, ZOO nestihame.
    Dakujem vam 😊

    Ahojte, prosim radu 🙏 synovi (6r.) sa pravdepodobne zacala prejavovat alergia, kedze nemam v blizkosti ziadneho alergika, tak samozrejme nie som si ista. Kycha, stipu ho oci, vacsinou rano plny nos, neprejavuje sa to stale 🤷‍♀️ Teraz sa mu to ale za posledne 3 dni zhorsilo. Na alergologiu ma termin (kedze novy pacient) na koniec novembra🤦‍♀️ s doktorkou sa nemozem spojit, sestricka ma odbila, ze ma vela roboty a doktorka mi zavola, AK bude mat cas.
    Ja by som vas len chcela poprosit,tie co mate skusenosti, ci mu mozem kupit nieco bezne dostupne,( neviem, ci vobev nieco existuje) v lekarni, aby sa mu trochu ulavilo. Nieco, co mu neuskodi, kedzenema zatial potvrdenu diagnozu.
    Dakujem vam

    zu82
    3. jún 2021    

    Ahojte, prosim vas, nema niekto tieto sandalky, ako sedi cislovanie, na jednej stranke ma podla tabulky velkost 25 rozmer 15,5cm, na inej stranke zas 14cm, co je brutal rozdiel pri takej malej nozke. Dakujeeem ☺️

    Ahojte, prosim vas, neviete kde by som kupila mantinel, ktory je vysoky aspon 40cm a na celu cast postielky, resp. na zadnu a obidve bocne, vsade som nasla vzdy len zadnu a jeden bok, vid foto (Moje dieta je v noci sialene a hadze sa 🙈😁). Radsej by som hotovy kupila ako niekde na objednavku sit, dakujem vam.

    zu82
    27. apr 2021    

    Ahojte, prosim vas, mate nejaky tip, ako by som vyuzila zavarane (sterilizovane) fazulky-lusky? Okrem privarku a polievky 😉 Dakujeeem

    zu82
    26. mar 2021    

    Ahojte, prosim vas, mate niekto tip na furik pre 6 rocne dieta, ale je vysoky cca 135cm, cize detsky mu je maly (hrbi sa, malo miesta), dospelacky velky a aby aj nieco vydrzal, bude vozit drevo, chce pomahat. 🙈 na nete som moc toho nenasla, pomozte.

    zu82
    17. mar 2021    

    Ahojte, prosim vas. Ako sa riesi situacia:
    Dcera (skolkacka, ale nechodi do skoly) zamestankyne ma od rana teploty, nie je jej dobre. Nevieme, co jej je.Cize zamestnankyna(nema priznaky)ma zostat doma? Ist na testy, hned, hlasit sa niekde? Dakujem

    zu82
    25. feb 2021    

    Ahojte, prosim vas, dajte tip na turisticky nosic, resp. ak sa niekto zaoberal touto problematikou (porovnania, atd). Co to som uz precitala, ale stale mam v tom trochu zmatok. Jedna sa mi o kvalitu, hlavne pohodlie pre dieta a samozrejme aj pre dospeleho.
    Aby mal striesku, opierku hlavy, stupacky na nohy. Vacsinou bude nosit manzel, cize vhodny pre vyssiu muznu postavu. Zatial mam Deuter (tam sa stracam, je ich viac druhov) alebo Corazon Panda.
    Dakujem vam 🙏

    zu82
    11. feb 2021    

    Ahojte, prosim vas, kde kupujete obliecky na periny, kde vankuse maju rozmer 50x70? Najlepsie bavlneny saten, jednofarebne (aj cista bavlna pripadne) Lebo zacala som hladat a celkom problem 🤷‍♀️ Dakujem za tipy

    zu82
    12. jan 2021    

    Ahojte, prosim vas, poradi niekto, ako vypnem na pracke Bosch odstredovanie na jedno konkretne pranie? Neviem najst ten moj navod, pracku man dlho, ale toto som nikdy nepotrebovala. Dakujem 👍

    zu82
    11. nov 2019    

    Ahojte, prosim vas nejaky tip na knihy pre skoro 5 rocneho chlapca. Mam predstavu nejake kratsie pribehy, dobrodruzstva. Knih mame dost, ale skor o zvieratach, naucne, bavi ho to, ale rada by som aj nieco taketo. Dakujem 😉