@makarion dakujem ti za pochvalu..aj ked nevyzeraju uzasne, kazdy je iny :D ale asi to chce cvik, hlavne ze su chutne.. uz som neodolala a jeden vyskusala..robila som podla tohto receptiku a pre istotu na zaciatok len z polovicnej davky takze ich vyslo len par:http://varimeslaskou.blogspot.co.at/2011/05/parizske-rozteky-podla-lydus.html
...ale ta plnka nebola podla mojich predstav tak som do nej primiesala este puding z polovicnej davky zlateho klasu..teraz su podla mna mnamky 🙂
drzim palce nech sa vydaria 🙂
mňááááám 😀
@zoe_a no 🙂 neviem akým jazykom hovorila, ale povedala mi, že plnka sa robí nad parou, vyšľaháš vajcia do nich zamiešať cukor a potom to šľahať nad parou. Osobitne vymiešať smetol do penista a potom do tohto smetolu pridávať tie vajíčka ale veľmi pomaly a za stáleho miešania - to je plnka. A tie rožteky, vraj sneh vyšľahať, do toho cukor a troška oriech. A sušiť v rúre. A ešte mi povedala že na 3 vajcia ide 20 dkg cukru 😀 Dúfam, že som to "prerozprávala" dobre 😀
vyzeraju uuuzasne, tiez by som skusila, uz minule Vianoce som sa odhodlavala 🙂 .. prosim recept + ako to islo, bolo to tazke?