@tibina 200 g pras.cukor, 200 g hlad.muka, 4 vajicka, 1 van.cukor, 1 dlc vlaznej vody, 1 dcl oleja, 1/2 balika prasku do peciva, kakao, hrozienka..
Vymiesat pras.cukor + zltka + voda + van.cukor dopenista, pridat muku s kypr.praskom, olej a nakoniec sneh z bielkov. Do vymastenej a struhankou vysypanej formy naliat 2/3 cesta, do 1/3 pridat kakao a tak vyliat.. Pecieme v mierne vyhriatej rure cca 40 min.
Ahoj,moja bábovka mi vždy vyzerá otrasne,niektorá časť je vždy surová a niektorá spálená.Neviem čím to je.Už som skúsila všetky programy rúry,ale furt zle bolo. Tá tvoja je nádherná a určite aj skvelo chutí 🙂
@maximo ahojko, dakujem, je naozaj super, jemnucka a na rano s maslom a kakavkom mnamka 🙂 Neviem preco sa ti nikdy nepodari, mne vzdy vyjde a peciem ju normalne na 180 stupnoch - vrchny spodny ohrev v klasickej rure.. ak ti velmi hori skus na zaciatok zakryt alobalom a po chvili ho dat dolu a dopiect tak..skusam vzdy sparadlom ci je uz hotova ale nikdy mi nezhori ani nie je surova..
Aj na túto bábovku, ktorá tak úžasne vyzerá poprosím receptík 🙂