@bambulka63 Jablkový krémeš - postup:
Piškota: 4 vajcia, 150 g. poloh. muka, 150 g prášk. cukor, 1/2 prášok do pečiva, 2 lyzice vody alebo 1 lístkové cesto
Jablková napln: cca 1 kg jablk podusiť 5 minu s 1/2 citrona a škoricou podľa chuti. Pripravit si v 400 ml vody rozmiesane 2 zlate klasy a 7 - 8 lyzic kryst.cukru. Pridat k jablkam a uvarit jablkovy puding. Ten vyliat na vychladnutu piskotu.
Slahackova napln:
2 kysle smotany zmiesat s 2 van.cukrami plus pridat jednu vyslahanu slahacku so stuzovacom. Navrstvit na vychladnute jablka, posypat cokoladou, grankou a pod a dat stuhnut najlepsie do druheho dna do chladnicky. Dobru chut
niečo podobne som tiež robila
vyzera to velmi chutne mozem poprosit receptik??
🙂