157 / 441
    Tirolské mini krémeše s jahodami :)

    prosim ta ja mam nane taku chut uz rozmrazujem listkove cesto 🙂len neviem ako to aj ja docielim prosim o dake kratke info dakujem 🙂

    16. máj 2014
    zoe_a
    autor

    @divaka lístkové cesto som nakrájala na 10 x 5 cm obldžniky a dala upiecť dozlatista.. Jeden obdlžnik som potrela jahodovým džemom, nato som nastriekala plnku zo zlatého klasu a masla, navrstvila jahody /tie sa môžu vynechať - uplne postačí džem/, na jahody som nastriekala šľahačku vyšľahanú so stužovačom a prikryla ďalším kúskom lístkového cesta, posypala som práškovým cukrom, može sa poloiať čokoládou.. krém: 2 zlaté klasy uvarené so 100 g kr.cukru v 500 ml mlieka a 1 žltkom, nechať vychladnúť a zamiešať 100 g masla..

    16. máj 2014
    zoe_a
    autor

    @divaka potom daj info či chutilo 🙂

    16. máj 2014

    @zoe_a super pisem do zosita a super suroviny vsetke mam a zachvilku idem vyskusat 🙂 aj ten encian pani to bolo dobre🙂 DAKUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMM potom napisem

    16. máj 2014

    waaaw, nemám slov...nádhera 🙂

    16. máj 2014
    zoe_a
    autor

    @veronikasvitac díky moja 🙂

    16. máj 2014

    Tak vyrazila si mi zasa dych...Recept som si ulozila,URCITE urobim. Jahody nam kvitnu🙂,tak potom nan nabehnem . Si velmi sikovna a vdaka ze sa s nami delis,je to skvele.Cim si vyucena?Minula si sa povolania?Este raz vdaka.!

    20. máj 2014
    zoe_a
    autor

    @katarina53 dakujem pekne za komentárik..daj potom info ako sa ti vydarili 🙂 a výborné sú aj s iným ovocím alebo aj bez neho, stačí len fajnový džem.."vyučená" som manažérka, v pečení som samouk, skúšam, testujem na rodinke a keď sa mi niečo vydarí rada sa o to podelím aj s vami 🙂

    20. máj 2014