Toto maslo je tuk krémovej farby získaný z bôbov kakaovníka. Používa sa na zachovanie jemnosti pokožky. Je jedným z najstabilnejších vysoko koncentrovaných tukov, ktoré sa rozpúšťajú pri teplote ľudského tela a okamžite sa vstrebajú do pokožky. Má vysoký obsah vitamínu E. Kakaové maslo nie je príliš mastné, má žltkastú farbu príjemnej chuti a vône podobnej kakau. Pracujem s BIO maslom lisovaným za studena. Vďaka tejto zložke a včeliemu vosku sú moje balzamy jemne prírodne sfarbené a medovo-kakaovo voňavé 🙂
Kakaové maslo
Toto maslo je tuk krémovej farby získaný z bôbov kakaovníka. Používa sa na zachovanie jemnosti pokožky. Je jedným z najstabilnejších vysoko koncentrovaných tukov, ktoré sa rozpúšťajú pri teplote ľudského tela a okamžite sa vstrebajú do pokožky. Má vysoký obsah vitamínu E. Kakaové maslo nie je príliš mastné, má žltkastú farbu príjemnej chuti a vône podobnej kakau. Pracujem s BIO maslom lisovaným za studena. Vďaka tejto zložke a včeliemu vosku sú moje balzamy jemne prírodne sfarbené a medovo-kakaovo voňavé 🙂
Zdroj: www.talin.sk
www.gurman.caj-kava-cokolada.sk