Suroviny: 250 g špaldová hladká múka 100 g práškový cukor (časť môžeme nahradiť medom alebo ryžovým/agávovým sirupom, aby cesto lepšie držalo pokope) 150 g maslo
Postup: Vypracujeme cesto, spočiatku to ide ťažko a mrví sa. Dáme na pol hodinu do chladničky, vyvaľkáme a vykrajujeme kolieska, pracujeme rýchlo, s cestom sa robí horšie. Na plechu posypeme kúskami mliečnej čokolády a pečieme pri 180 st. pár minút.
Suroviny:
250 g špaldová hladká múka
100 g práškový cukor (časť môžeme nahradiť medom alebo ryžovým/agávovým sirupom, aby cesto lepšie držalo pokope)
150 g maslo
Postup:
Vypracujeme cesto, spočiatku to ide ťažko a mrví sa. Dáme na pol hodinu do chladničky, vyvaľkáme a vykrajujeme kolieska, pracujeme rýchlo, s cestom sa robí horšie. Na plechu posypeme kúskami mliečnej čokolády a pečieme pri 180 st. pár minút.