Suroviny:menšia nastrúhaná tekvicacibuľasmotana1-2 lyžice múkycitrónová šťavasoľcukorbobkový listnové korenietuk (olej, maslo..)kôpor
Postup:Opražíme tekvicu s cibuľkou, zalejeme troškou vody, pustí ešte dosť šťavy, povaríme do mäkka s korením a pridáme smotanu zmiešanú s múkou. Korenie vyberieme. Môžeme pomixovať. Po odstavení dochutíme a pridáme kôpor.
Suroviny:
menšia nastrúhaná tekvica
cibuľa
smotana
1-2 lyžice múky
citrónová šťava
soľ
cukor
bobkový list
nové korenie
tuk (olej, maslo..)
kôpor
Postup:
Opražíme tekvicu s cibuľkou, zalejeme troškou vody, pustí ešte dosť šťavy, povaríme do mäkka s korením a pridáme smotanu zmiešanú s múkou. Korenie vyberieme. Môžeme pomixovať. Po odstavení dochutíme a pridáme kôpor.