Postup: Cibuľu nakrájame na väčšie kúsky a krátko opečieme na ghee, pridáme v múke obalené a osolené plátky mäsa, na silnom ohni necháme opiecť a zatiahnuť, potom mäso vyberieme, pridáme trochu soli, kečup a horčicu a rozmixujeme, mäso vrátime do šťavy a ďalej dusíme pod pokrievkou. Podávame s hráškovou ryžou.
Suroviny:
bravčové karé plátky
cibuľa
kečup
horčica
múka
soľ
ghee
ryža, hrášok
Postup:
Cibuľu nakrájame na väčšie kúsky a krátko opečieme na ghee, pridáme v múke obalené a osolené plátky mäsa, na silnom ohni necháme opiecť a zatiahnuť, potom mäso vyberieme, pridáme trochu soli, kečup a horčicu a rozmixujeme, mäso vrátime do šťavy a ďalej dusíme pod pokrievkou. Podávame s hráškovou ryžou.