Základný recept: Mäso osmahneme na cibuli na masti/ghee (ja ju strúham, lepšie sa rozvarí a deťom potom nevadí), pridáme na kolieska mrkvu, hrášok, mletú sladkú papriku, rascu a soľ, poprášime múkou a zalejeme studenou vodou, varíme domäkka. Tarhoňu som krátko osmahla na masti s polkou cibule, ktorú som potom vybrala, dodá lepšiu chuť, zaliala vodou a osolila, varila som takmer domäkka a v prikrytom hrnci nechala dôjsť.
Na druhý deň som k základu pridala sladkú smotanu, krátko povarila a podávala s cestovinou.
Základný recept:
Mäso osmahneme na cibuli na masti/ghee (ja ju strúham, lepšie sa rozvarí a deťom potom nevadí), pridáme na kolieska mrkvu, hrášok, mletú sladkú papriku, rascu a soľ, poprášime múkou a zalejeme studenou vodou, varíme domäkka.
Tarhoňu som krátko osmahla na masti s polkou cibule, ktorú som potom vybrala, dodá lepšiu chuť, zaliala vodou a osolila, varila som takmer domäkka a v prikrytom hrnci nechala dôjsť.
Na druhý deň som k základu pridala sladkú smotanu, krátko povarila a podávala s cestovinou.