Suroviny: vopred namočená biela fazuľa zemiaky cesnak cibuľa smotana múka cukor soľ ocot bobkový list nové korenie
Postup: Z fazule zlejeme vodu a prepláchneme ju. Dáme variť do čistej vody spolu s koreninami, soľou, cukrom, cibuľou a strúčikmi cesnaku. Po cca pol hodine varenia pridáme nakrájane zemiaky. Varíme do zmäknutia, pred koncom vlejeme smotanu zmiešanú s múkou, po vypnutí ochutíme octom.
Suroviny:
vopred namočená biela fazuľa
zemiaky
cesnak
cibuľa
smotana
múka
cukor
soľ
ocot
bobkový list
nové korenie
Postup:
Z fazule zlejeme vodu a prepláchneme ju. Dáme variť do čistej vody spolu s koreninami, soľou, cukrom, cibuľou a strúčikmi cesnaku. Po cca pol hodine varenia pridáme nakrájane zemiaky. Varíme do zmäknutia, pred koncom vlejeme smotanu zmiešanú s múkou, po vypnutí ochutíme octom.