Suroviny: starší chlieb slepačie/prepeličie vajícka trochu mlieka soľ ghee
Postup: Asi pozná každý 😊. Chlebík nakrájame na tenké plátky a namočíme do vyšľahaných vajíčok s mliekom a troškou soli. Ja pridávam aj pár prepeličích. Opečieme na ghee, vtedy chutia najlepšie a servítkou odsajeme prebytočný tuk. Vždy k nim robím bezkofeínový čierny čaj Megafyt s medom a citrónom.
Suroviny:
starší chlieb
slepačie/prepeličie vajícka
trochu mlieka
soľ
ghee
Postup:
Asi pozná každý 😊. Chlebík nakrájame na tenké plátky a namočíme do vyšľahaných vajíčok s mliekom a troškou soli. Ja pridávam aj pár prepeličích. Opečieme na ghee, vtedy chutia najlepšie a servítkou odsajeme prebytočný tuk.
Vždy k nim robím bezkofeínový čierny čaj Megafyt s medom a citrónom.