Postup: Cibuľu nakrájame na drobno, a opečieme na ghee, pridáme sumčeka nakrájaného na kocky, poprášime rascou, paprikou a posolíme, zalejeme vodou. Pár minút povaríme a pridáme smotanu rozmiešanú s múkou a pretlakom, metličkou zašľaháme a necháme ešte prevrieť chvíľu. Podávame s uvarenými kolienkami.
Suroviny:
sumček
červená cibuľa
špaldová hladká múka
smotana
soľ
mletá paprika
mletá rasca
lyžica paradajkového pretlaku
ghee
kolienka
Postup:
Cibuľu nakrájame na drobno, a opečieme na ghee, pridáme sumčeka nakrájaného na kocky, poprášime rascou, paprikou a posolíme, zalejeme vodou. Pár minút povaríme a pridáme smotanu rozmiešanú s múkou a pretlakom, metličkou zašľaháme a necháme ešte prevrieť chvíľu. Podávame s uvarenými kolienkami.