Suroviny: mrkva zemiaky petrzlen hrasok por hrst cestovinovej ryze olivovy olej zeleninovy alebo kuraci vyvar sol
Postup: Na olivovom oleji oprazime nastruhanu mrkvu, na kocky nakrajane zemiaky, hrasok, pridame kusok poru a petrzlen vcelku (ja nestruham, lebo deti ho nemaju moc radi, ale kludne nastruhajte). Zaliat vyvarom, po cca 5 minutach pridat cestovinu a podla chuti trosku soli.
Suroviny:
mrkva
zemiaky
petrzlen
hrasok
por
hrst cestovinovej ryze
olivovy olej
zeleninovy alebo kuraci vyvar
sol
Postup:
Na olivovom oleji oprazime nastruhanu mrkvu, na kocky nakrajane zemiaky, hrasok, pridame kusok poru a petrzlen vcelku (ja nestruham, lebo deti ho nemaju moc radi, ale kludne nastruhajte).
Zaliat vyvarom, po cca 5 minutach pridat cestovinu a podla chuti trosku soli.