Suroviny: cuketa cibula smotana alebo ryzova smotana sol ghee troska spaldovej muky na zahustenie zemiaky, prepelicie vajicka
Postup: Cibulu kratko osmazime na ghee, osupeme a nastruhame na hrubo cuketu a pridame k cibulke, podlejeme vodou a kratko povarime do zmaknutia, ku koncu pridame trochu smotany zmiesaneho s troskou spaldovej muky (muka sa moze vynechat), a este nechame prevriet. Pre mensie deti mozeme este rozmixovat. Podavame s varenymi zemiakmi a vajickami.
Suroviny:
cuketa
cibula
smotana alebo ryzova smotana
sol
ghee
troska spaldovej muky na zahustenie
zemiaky, prepelicie vajicka
Postup:
Cibulu kratko osmazime na ghee, osupeme a nastruhame na hrubo cuketu a pridame k cibulke, podlejeme vodou a kratko povarime do zmaknutia, ku koncu pridame trochu smotany zmiesaneho s troskou spaldovej muky (muka sa moze vynechat), a este nechame prevriet. Pre mensie deti mozeme este rozmixovat. Podavame s varenymi zemiakmi a vajickami.