1 / 1

    Mozem sa spytat skade mas foto?

    20. júl 2021
    zaza03
    autor

    @erikavesela moja kuchynka 😊

    20. júl 2021

    @zaza03 mas identicku kuchynu ako moja kamoska na chalupe...dala by som ruku do ohna za to, ze vidim jej kuchynu...doska, linka, sporak, rura, dlazba...neskutocne...inak tato rura je v pohode, uz som par krat v nej robila...chyba mi tam casovac, teda kamoska a ani teta, kt.ju ma v ciernom, casovac nemaju...ani jedna sa nikdy nestazovala

    20. júl 2021
    zaza03
    autor

    @erikavesela áno? Hehe 🙂
    Ja ju máš už rok, ale až taká spokojná nie som. Mam problém pri niektorých koláčik, že vrch tmavý, vnútro neupecene… už neviem, ako mam skúšať 🧐

    Chalupky mi ani nepripominajte. Hľadáme aktuálne chatu na august , dve noci cez týždeň a všetko beznádejne obsadené 😢

    20. júl 2021

    @zaza03 je mi luto, ze mas s rurou taketo skusenosti...viac ti neviem pomoct...ale musim povedat, taku zhodu som este nevidela...drzim palce s hladanim..

    20. júl 2021
    zaza03
    autor

    @erikavesela ďakujem 🙂

    20. júl 2021

    ja ju mam, som spokojna, v pohode kolace, muffiny, chlieb i mäso v nej peciem

    20. júl 2021
    zaza03
    autor

    @elisadavinci dakujem pekne za odpoved. a kolace pecies na akej teplote a vyske rostu?
    ja som v starej rure piekla na 180st a v strede rury, tu my vsetko prihori. teraz peciem kolace na druhym roste zdola a teplota max 160st. ale co sa dlhsie pecie, tak tiez je to tmavsie :-/

    20. júl 2021

    tak ako píšeš, koláče, muffiny na strednom a 180°C. za 20-25 minút hotové. nemôže byť, že máš niečo s termostatom?

    20. júl 2021

    Aj ja ju mam /aj linku mam tuto🤣/ a som spokojna. Robi co ma robit.

    20. júl 2021
    zaza03
    autor

    @elisadavinci to neviem ☹
    @queen_el heh aka nahoda 🙂 no predtym som mala najobycajnejsiu ruru za 200e a piekla super. tuto mam uz rok a stale sa s nou neviem zladit. stale mam skratka zhora kolace pripalene. na 180 piect nemozem, to je vsetko cierne hned a vo vnutri surove. ideal mi je tak 160 na klasicke kolace. ale ked peciem vyssi korpus alebo babovku, skratka vyssie cesto, tak uz mi to prihori, kym sa vo vnutri upecie. nizsie ako 160 dat nemozem, to uz sa tie kolace akoby nevedia prepiect. ked som dala len dolny ohrev, tak kolac bol zdola prihoreny a zhora biely a s vrchym ohrevom naopak. som z toho sklamana. rada peciem, akoze doma pre nas mi to az tak velmi nevadi, ale navsteve sa uz aj bojim piect, ze sa mi zase nieco pokazii

    jedina vyhoda, ze rura predtym mi piekla kolac napr 15 min, tato ho ma o polovicu rychlejsie

    20. júl 2021

    @zaza03 ja by som fakt na tvojom mieste volala servis, nech sa na to kuknú....toto mi nesedí, moja pečie rovnako ako predošlá samostatne stojaca za pár šupov

    20. júl 2021
    zaza03
    autor

    @elisadavinci dakujem za radu, asi skusim

    20. júl 2021