zabky
31. mar 2016
4 

Tábory so Žabkami - OZ Žabky

Sme organizácia pracujúca s deťmi a mládežou počas celého roka a to nielen ako animátori v táboroch a školách v prírode, ale aj ako dobrovoľníci s deťmi v detských domovoch, adoptovanými deťmi, či deťmi v sociálnej núdzi..

Tábory OZ Žabiek vznikli vďaka spokojnosti a veľmi pozitívnym ohlasom cestovných kancelárií, ktorým doteraz školíme a sprostredkúvame našich kvalitne vyškolených animátorov. Taktiež vznikli kvôli animátorom, ktorí sú stále plný entuziazmu a vitality púšťať sa do táborov nie na 100, ale na 110% stále znova a znova. A hlavne sme tu kvôli deťom, ktoré nás každý rok nevedomky presviedčajú o tom, aké sú úžasne a ako stojí za to byť s nimi pár nádherných dní z letných prázdnin.

Základ našej práce:

Pri konaní našich táborov je prvoradé každé táborové dieťa a jeho individualita. Všetci naši animátori trávia práve pre lásku k deťom čas letných prázdnin v táboroch. Sme mladí ľudia plný elánu, vitality, kreativity ktorí chcú deti vniesť do sveta bez stresov a náporu, do sveta splnených snov a nezabudnuteľných zážitkov.

Začni písať komentár...

Odošli