zabka4
12. mar 2017
74 

Vybrali ma, testovala som a...

Bola som vybraná z mnohých žien z Modrého koníka aby som testovala zubnú pastu Zendium Complet Protection. Bola som velmi šťastná, pretože je to prvýkrát, čo som bola vybraná testovať produkt.

Pred testovaním som mala veľké problémy s citlivosťou zubov, najmä jedného mŕtveho, ktorý musel absolvovať koreňovú výplň. Zubárka mi povedala, ze je to pri mŕtvych zuboch bežné. Odporučila my vyskúšať vzorku zubnej pasty Elmex. To bola chyba. Nielenže zub mi ostal citlivý, ale ostali citlivé aj ostatné zuby.

Hľadala som na internete nejaký spôsob ako sa zbaviť toho precitlivenia, a našla som jednu známu koreninu.

Kurkumu pozná asi každý kuchár, ale o jej liečivých účinkoch vie málokto. Denno-denné umývanie kurkumou sa moje zuby vybielili, a prestali byt tak citlivé. Ale spomínaný zub bol citlivý stál,e no už nie tak. Kleslo to na 80%. Potom mi prišla do cesty táto možnosť a tak som ju chcela vyskúšať, i keď s obavami, či aj táto pasta nebude mať podobné účinky ako Elmex.

V piatok mi kuriér doručil balíček a s veľkou zvedavosťou som ho otvárala. Bola tam zubná pasta a odkaz z Modrého koníka.

  • Obal je z pevného materiálu matného vzhľadu s lesklými prvkami. 
  • Uzáver nie je na bežné šrobovanie, ale na pootočenie o pol obrátky so zvukom „klik".
  • Pasta je bielej farby a mierne mentolovej chuti, ktorá krátko po umytí vymizne.
  • Neobsahuje peniacu zložku, takže nemusíte 10-krát počas umývania zubov vyplúvať penu.

Manžel bol veľmi spokojný, netvorí sa mu povolak na zuboch ako po bežných pastách. Dokonca aj ked si umyl zuby večer, ráno nemal v ústach takú pachuť ako zvyčajne. Dcérky boli nadšené a ja?

...ja som bola veľmi prekvapená účinkom, ako mi dokázala znížiť citlivosť zubu z 80% na 20%.

Takže zubnú pastu Zendium Complete Protection môžem s čistým svedomím odporučiť každému. Som velmi vďačná, ze som dostala túto príležitosť testovať, a že som sa na to odhodlala. Tento týždeň ju pôjdem pozháňať, aby sme mohli pokračovať v uzdravovaní ústnej dutiny.

#test_zendium

Začni písať komentár...

Odošli