25 / 103
    pre našu lasku k 2. narodeninam :-) <3

    Si robila ty? Kraaasna je 😉 Hore je cokolada, ci potahovka hneda? A plnka aka bola? Aj u nas uz 2r. buchaju na dvere, tak zbieram inspiracie.

    7. jan 2013
    xenik78
    autor

    ano robila som ju ja 🙂 cela je potiahnuta marcipanom zo sušeneho mlieka, ktory som tiez robila a farbila podla potreby, spodna je z horkej cokolady a nutelovy krem, vrchna je z cistych orechov bez muky a krem z pravej bourbonskej vanilky... na dalsej foto je tusim prekrojena

    7. jan 2013
    xenik78
    autor

    ja tu potahovanu hnotu fuj nelubim... tak s nou ani nerobim 🙂

    7. jan 2013

    @xenik78 A mozes mi povedat, ako sa robi ta so suseneho mlieka? Lebo mne tie MMF hmoty nechutia tiez, je to sladke moc, ked tak robim len cokoladou potiahnutu a marcipanom zdobim. Citala som aj o tejto zo suseneho mlieka, ale vraj velmi rychlo tvrdne, je to pravda? Ale nechrume to potom pod zubami, nie?

    7. jan 2013

    mohla by som poprosiť recept na ten nutelový krém?

    7. jan 2013
    xenik78
    autor

    maslo a nutela 🙂

    7. jan 2013
    xenik78
    autor

    ja peciem len zo 70% cokolady - ziadne kakao, ktore vysuši korpus, a z MASLA - ziadny margarin /ten mi chuti jak plastova krabica/ 🙂 a samozrejme domace vajcia 🙂 a hnedy cukor, prava bourbon vanilka...

    7. jan 2013