ano robila som ju ja 🙂 cela je potiahnuta marcipanom zo sušeneho mlieka, ktory som tiez robila a farbila podla potreby, spodna je z horkej cokolady a nutelovy krem, vrchna je z cistych orechov bez muky a krem z pravej bourbonskej vanilky... na dalsej foto je tusim prekrojena
ja tu potahovanu hnotu fuj nelubim... tak s nou ani nerobim 🙂
@xenik78 A mozes mi povedat, ako sa robi ta so suseneho mlieka? Lebo mne tie MMF hmoty nechutia tiez, je to sladke moc, ked tak robim len cokoladou potiahnutu a marcipanom zdobim. Citala som aj o tejto zo suseneho mlieka, ale vraj velmi rychlo tvrdne, je to pravda? Ale nechrume to potom pod zubami, nie?
mohla by som poprosiť recept na ten nutelový krém?
maslo a nutela 🙂
ja peciem len zo 70% cokolady - ziadne kakao, ktore vysuši korpus, a z MASLA - ziadny margarin /ten mi chuti jak plastova krabica/ 🙂 a samozrejme domace vajcia 🙂 a hnedy cukor, prava bourbon vanilka...
Si robila ty? Kraaasna je 😉 Hore je cokolada, ci potahovka hneda? A plnka aka bola? Aj u nas uz 2r. buchaju na dvere, tak zbieram inspiracie.