mnaaaaaaaaaam 🙂
aj ja by som poprosila receptik na cesto 🙂
juj no tak to len tak odoka robim 🙂
hladka aj polohruba muka /pol na pol/
olej
cukor
sol
kvasnice
voda
dolezite je aby cesto odstalo MIN od rana do vecera v chladnike - najlepsie do druheho dna 🙂 vtedy je to to prave 🙂
@xenik78 a tu paradajkovú omáčku ako robíš??
no tak tu som si varila ked bolo vela rajcin... z rajcin, paprik, cerstveho oregana a bazalky zo zahradky, oliv olej, sol, cukor, cibulka... fuuu co este - to bolo asi vsetko, mam ju v poharoch - naliate za horuca a drzi to 🙂
a okraje som naplnila tvrdym syrom
rozvalam cesto, na okraj dam syr a csto prlozim smerom spt do stredu
no nabuduce to urcite vyskusam ;)
@xenik78 vsak mlieko so cukrom aj drozidiom????
nechapem
Mňamky, nemôžete mi dať receptík na cesto a na paradajkovú omáčku?