v tom pripade radsej nic ako PVC - su aj natierkove masla, syry...
A veru nám na chate do Perly mravce naliezli 🙂
pre toto už pár rokov nekonzumujem tento bordel a snažím sa to vštepiť aj svojmu okoliu, nanulik treba hľadať prírodné náhrady, ak chceš chleba na sladko, tak použi napr. kokosový tuk a ak na slano tak možno nejaká bravčová masť, určite je lepšie pre naše telo strávitelná ako "ropa"
@snehuliacka presne tak
ja len pre tych co nevedia. stuzene rastlinne tuky - margariny, plus tie co su pridane do keksikov a inych dobrot, maju teplotu topenia 45°C. a teraz otazka kedy nase telo dosiahne tuto teplotu? a ze mlady ludia maju infarkty a mrtvice ked maju zily doslova polepene...
nhovoriac o tom, ze su ziskavane z rastlin - tkaz su to oleje - jedina forma ako ich stuzit, je chemicka reakcia 🙂 super mnam
ja som dakedy davno ked vybehla flora, tu som jedla ale prestala mi chutit a od vtedy jedavam vyhradne nase liptovske maslo alebo od nas zo syrmixu (obchodik) domace maslo. tiez si myslim ze sa da nahradit natierkovymi maslami ked niekto nemoze maslo. ja zboznujem manu a banovecku natierku.
totalny suhlas s kazdym slovom 🙂
a čo ak niekto maslo jesť nemôže, či už kvoli alergii na BKM alebo intolerancii laktozy?