x_vixinela_x
18. jún 2019
560 

Testovanie s Rybilkou

Testovanie sa nám skončilo a chceli by sme sa podeliť o naše skúsenosti. Keďže Rybilka krém používame od narodenia našej Vandušky, vedeli sme, že balíček nás len poteší.

Keďže krém obsahuje rybí olej, panthenol a vitamíny, je vhodný pre citlivú pokožku dieťatka. Taktiež je vhodný na rýchlu regeneráciu. Nie je potrebné veľké množstvo krému a výsledok je hneď viditeľný. Vzhľadom na horúce dní v tomto období máme Rybilku stále po ruku. Keďže sa zadoček doslova parí v plienke, Rybilka nám len pomáha.

Vlhčené obrúsky používam inej značky, no som rada za skúsenosti s týmito obrúskami. Keďže sú suchšie oproti našim, museli sme použiť väčšie množstvo. Tiež nám vyhovovalo to, že sme ich mohli kľudne spláchnuť v toalete. Sú neparfumované a je ich v porovnaní s ostatnými o niečo viac v balení.

Určite by som budúcim mamičkám odporučila produkty od Rybilka. Respektíve mamičkám, ktoré sa trápia so zapareninami a nevedia nájsť vhodný krém pre svoje dieťa. Nieje to len o vetraní a častom prebaľovaní. Stále musíte mať po ruke vhodný krém. 

#test_rybilka

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli