Zajacie maso, mrkvu, kusok karelabu, petrzlenu a poru uvarime domakka. Zeleninu pretlacime, maso rozmixujeme (ja som mala maso dopredu pripravene, uvarila som ho v tlakovom hrnci, vykostila, pomlela a zamrazila). Lyzicku kuskusu a ovsenych vlociek zalejeme vriacou vodou a nechame napucat. Pridame k masovej zmesi. Nakoniec par kvapiek oleja.
@maskaa no dost suche to bolo, suchsie ako kur. prsia, nevadi, nabuduce dame nejaku hokaido (uz konecne musim kupit 🙂 ) alebo bataty, pripadne avokado..inak zajac bol uzasne chudy, krasne masko, som ho varila 25 minut v tlakaci a krasne sa mi dali povyberat kosti..
@vierka0 ano, je to tak, uzasne sa oddeluje ked nemas stareho zaja 🙂 ja davam aj cuketu, ta je taka stavnatejsia a aj s paradajkami som robila, tiez je to super, pripadne pridam viac vyvaru 🙂
Zajacie maso, mrkvu, kusok karelabu, petrzlenu a poru uvarime domakka. Zeleninu pretlacime, maso rozmixujeme (ja som mala maso dopredu pripravene, uvarila som ho v tlakovom hrnci, vykostila, pomlela a zamrazila). Lyzicku kuskusu a ovsenych vlociek zalejeme vriacou vodou a nechame napucat. Pridame k masovej zmesi. Nakoniec par kvapiek oleja.