1 / 1

    Mne pridu ako zhorene...

    7. máj 2023

    Mne tiež ako píše
    @amel . Ale možno len zlá fotka, niekedy farbu fotoaparát nevie dobre zachytiť.

    7. máj 2023
    veva87
    autor

    Su take bledohnede, nevyzeraju zhorené ale ďakujem

    7. máj 2023

    @veva87 ndmaju byt bledohnede.Maju byt snehovo biele .
    Bud vysoka teplota,alebo boli dlho v rure.Sneh,ked sa dlho susi,sa drobi ako prach.

    7. máj 2023
    veva87
    autor

    Vždy robíme takto do hneda, mam tak zafixované ze pavlovky sa pečú, nie sušia...

    7. máj 2023

    @veva87 ak si dala biely cukor,tak maju byt biele,inak su prepecene

    7. máj 2023
    veva87
    autor

    @lulipu skusim teda ako len na 110..lebo v recepte bolo zohriať na 160 a hneď stiahnut na 110. Tak to robim... ďakujem snad sa už podaria

    7. máj 2023

    @veva87 pavlovka sa suší a nie pečie
    Ak zhnedne tak je príliš vysoká teplota alebo sú tam proste dlho
    To že sa rosypaju len znak toho že sú naozaj až moc presušené
    Popraskanie môže byť sposobene tiež tým alebo zle vymixovanym snehom
    Ocot a škrob v snehu by mal zaručiť to že vnutry budú také akoby nedopečené (nie suché)
    Ja som robievala pavlovky na 110°C a sušila aspon 2 hodinky 🙂

    7. máj 2023

    Ja pavlovky max na 75 stupňov... 🤷‍♀️

    7. máj 2023

    @veva87 nie,nie....

    7. máj 2023
    veva87
    autor

    No uz budem vedieť, ďakujem všetkým. Idem skúsiť znova.

    7. máj 2023

    @nika_val podla mna sa pavlovka pecie, pusinky susia

    7. máj 2023