Mne tiež ako píše
@amel . Ale možno len zlá fotka, niekedy farbu fotoaparát nevie dobre zachytiť.
Su take bledohnede, nevyzeraju zhorené ale ďakujem
Vždy robíme takto do hneda, mam tak zafixované ze pavlovky sa pečú, nie sušia...
@veva87 pavlovka sa suší a nie pečie
Ak zhnedne tak je príliš vysoká teplota alebo sú tam proste dlho
To že sa rosypaju len znak toho že sú naozaj až moc presušené
Popraskanie môže byť sposobene tiež tým alebo zle vymixovanym snehom
Ocot a škrob v snehu by mal zaručiť to že vnutry budú také akoby nedopečené (nie suché)
Ja som robievala pavlovky na 110°C a sušila aspon 2 hodinky 🙂
Ja pavlovky max na 75 stupňov... 🤷♀️
No uz budem vedieť, ďakujem všetkým. Idem skúsiť znova.
Mne pridu ako zhorene...