134 / 309
    Máčané mäso "čína", zemiaky s mladou cibuľkou a šalát zo záhradky :)

    Recept na mäsko od maminy, naozaj veľká dobrotka 🙂
    1/2 kg kuracích pŕs alebo vykostenných kur.stehien ( my robíme z nich, je to šťavnatejšie a lepšie)- nakrájame na rezančeky,/nadrobno..
    Pripravíme si pác- 4 vajcia, 2PL worčester, 2PL kečup, 3PL olej, 3PL solamyl, 2-3 ML vegety+čierne ml.korenie, paprika. Namočíme mäsko a pridáme 3ks cibule (nakrájame na pásiky,rezančeky klasika)..všetko spolu poriadne rozmiešame a odložíme do chladničky odstáť, najlepšie na noc..🙂

    9. jún 2014

    @veronikasvitac no a potom to dávate na panvicu a vyprázate ci ako maminka? Vyzerá to super, to by bolo na nedeľu niečo pre nás. Napíškaj mi to presnejšie prosííííím

    12. jún 2014

    @manus19 Ano Majka..masko nakrájaj, alebo manžel (u nas to robi on ), ja medzitym spravím pác..potom nakrajaj cibulky na rezanceky..masko, cibulku daj do pacu, pomiesaj poriadne a daj do chladnicky na noc..Potom to normal vysmazame, lyzicou ucapkas rezne, na miernom ohni osmaz z oboch stran..Je to riadna mňamka, ja bych to jedla stale..a popritom nie som cibulova, v tejto kombinacii mnam 🙂

    12. jún 2014

    @veronikasvitac no mami v nedelu to robíme stopercento dakujem pekne, to prvé som pochopila len mi nebolo jasné ako tie rezníky robiť, ale myslela som ze takto 🙂 super vdaaka

    12. jún 2014

    @manus19 Moja TY to dáš ľavou zadnou..🙂 Mne vždy pomáha Romčo, keby si ma videla vykosťovať mäso, mala by si show..tak to robieva radšej on..A samozrejme on ten pác ešte vždy skúša, či som to dobre dochutila 🙂 Určite Vám bude chutnať, cmuk

    12. jún 2014