@veronikasvitac manus19 inspirated by @schocko 🙂 a takto si pekne na tomto koníku pomáhame 🙂 máš ho krásny!
@manus19 Ďakujem kočky za inšpiráciu, robil sa mi trochu ťažšie, tá moja múka je strašne krehká, ale chutil super..🙂
@veronikasvitac mamuška je super že aj bezlepkovo sa dá ukuchtiť takéto krásne niečo. Inak to linecké cesto aj z obyčajnej múky je vždy dosť krehké, preto je najlepšie ho dať vždy odstáť aj na pár hodín do chladničky, najlepšie od večera do rána.
@manus19 Tak vidíš, to ma ani nenapadlo..🙂
nabudúce skúsim tak, ďakujem mami *
@veronikasvitac neboj nie som taká múdra, to som niekde tiež vyčítala, ale stačí aj dve hodinky aby trošku stuhlo potom sa lepšie vyvalká. Ale ked robím linecké na Vianoce tak si vždy vopred spravím, nevadí ked aj dva dni postojí.
@veronikasvitac
@manus19
Toto bude nas modrokonikovský jablkový, lebo ja som ho vyčíhala tiež od niektorej maminy tu na MK, len uz si nepamätám nick 😉 neskutočný je <3
Inspirated by @manus19
Recept: robila som z 1/2 dávky, na túto formu to stačilo.
250g múky Promix UNI
100g palmarín
50g práškový cukor
1 vajce
2 škoricové cukre
jabĺk som dala od oka, 4 väčšie