1 / 1

    Vyzerá výborne ♥️ asi sú tam vajcia, čo? 🫣

    3. aug 2024

    @patulka410 áno,nás má problém s bielkom ale v pečeni mu nevadí

    3. aug 2024

    @veronicka88 a napíšeš mi prosím recept ? Ďakujem 😊

    3. aug 2024

    @patulka410 recept je z piškótovej Liana zmesi:3 vajcia(bielka plus žĺtka),50ml oleja,190ml.vody,160g cukru+230g múky(nie som si 100% istá či nie 250)+2 lyžice kakaa 25min na 170st

    3. aug 2024

    + lyžička škorice alebo perníkový korenie❤️prepáč píšem z prechadzky

    3. aug 2024

    A samozrejme nie múky ale zmesi Liana na psikotove cesto🤣🤣🤣🤣

    3. aug 2024

    @veronicka88 ďakujem 😊 moja nestoleruje toľko vajca. Tak musím nejako upraviť 😊 mne tie bezlepkové nechutia zatiaľ 🫣😃

    3. aug 2024

    @patulka410 daj koľko ti vyjde nemusíš ani bielka vyslahavat osobitne....ja som tam buchla celé bez delenia

    3. aug 2024

    Sada zabudla som za tepla bohaté potrieť jahodovým domácim džemom(alebo broskyňa)a zaliať už vychladnutý čokoládou roztopenou s kúskom oleja ako poleva
    Odporúčam čokoládu obyčajnú na varenie Kaufland(je bez mlieka)alebo Coop má skvelú 70% deluxe🤣no je dosť drahá ale fantasticka...a konečne som doma.zmesi Liana 230g...a rozmýšľala som že miesto vajec by som roztlačila dva banány a ešte šupka do toho jedno nastrúhané jablko. Stojí to za skúšku. Minimálne bude hutnejsi

    3. aug 2024

    @veronicka88 ďakujem ❤️ no ja už kadečo pečiem s kadejakými obmenami. Ale to už nikdy nie je ako klasický pernik so všetkým 😍 Ale som rada,že už je teraz toľko náhrad všetkého a že sa dá kadečo vymyslieť ☺️
    S mliekom zatiaľ chvalabohu problém nemá,aj keď mliečne neje. Tak aspoň čokoládu môžem takú dať . Do pečenia používam stále len ovsené mlieko 😊

    3. aug 2024

    @patulka410 výhodou tých Liana zmesi je že takmer všade ide voda.

    3. aug 2024