@patulka410 áno,nás má problém s bielkom ale v pečeni mu nevadí
@veronicka88 a napíšeš mi prosím recept ? Ďakujem 😊
@patulka410 recept je z piškótovej Liana zmesi:3 vajcia(bielka plus žĺtka),50ml oleja,190ml.vody,160g cukru+230g múky(nie som si 100% istá či nie 250)+2 lyžice kakaa 25min na 170st
+ lyžička škorice alebo perníkový korenie❤️prepáč píšem z prechadzky
A samozrejme nie múky ale zmesi Liana na psikotove cesto🤣🤣🤣🤣
@veronicka88 ďakujem 😊 moja nestoleruje toľko vajca. Tak musím nejako upraviť 😊 mne tie bezlepkové nechutia zatiaľ 🫣😃
@patulka410 daj koľko ti vyjde nemusíš ani bielka vyslahavat osobitne....ja som tam buchla celé bez delenia
Sada zabudla som za tepla bohaté potrieť jahodovým domácim džemom(alebo broskyňa)a zaliať už vychladnutý čokoládou roztopenou s kúskom oleja ako poleva
Odporúčam čokoládu obyčajnú na varenie Kaufland(je bez mlieka)alebo Coop má skvelú 70% deluxe🤣no je dosť drahá ale fantasticka...a konečne som doma.zmesi Liana 230g...a rozmýšľala som že miesto vajec by som roztlačila dva banány a ešte šupka do toho jedno nastrúhané jablko. Stojí to za skúšku. Minimálne bude hutnejsi
@veronicka88 ďakujem ❤️ no ja už kadečo pečiem s kadejakými obmenami. Ale to už nikdy nie je ako klasický pernik so všetkým 😍 Ale som rada,že už je teraz toľko náhrad všetkého a že sa dá kadečo vymyslieť ☺️
S mliekom zatiaľ chvalabohu problém nemá,aj keď mliečne neje. Tak aspoň čokoládu môžem takú dať . Do pečenia používam stále len ovsené mlieko 😊
@patulka410 výhodou tých Liana zmesi je že takmer všade ide voda.
Vyzerá výborne ♥️ asi sú tam vajcia, čo? 🫣