4 / 5
    Veganske tiramisu
    tykat
    autor

    Veganske tiramisu uplne perfektne, Korpus (pouzijem aj na ine zakusky napr puncak)
    225 g polohrubej muky
    150 g krystal cukru
    2,5 deci vody
    2 cl prdopec
    6 lyzic slnecnicovy olej
    Zmiesame suche, prilejeme mokre, na plech s peciacim papierom, do rury, ja som piekla na 220st 20min.
    Rozrezat na 2 pasy, kavu 300ml +1PL cukru+50ml amareto. A skladat pas, poliat polovicou kavy, polovica kremu, zase pas cesta, zvysok kavy, krem, poprasit kakaom a sup do chladu na 2-3h.
    Krem
    500g vegan mascarpone Rajo
    Praskovy cukor podla chuti cca 100 g
    Pridala som trochu amareta, a sojove mlieko na rozslahanie, podla potreby. Slaha sa dobre, nezriedne.
    Fotka nic moc, degustujeme 😊 syn pochvalil

    7. máj 2023