Veganske tiramisu uplne perfektne, Korpus (pouzijem aj na ine zakusky napr puncak) 225 g polohrubej muky 150 g krystal cukru 2,5 deci vody 2 cl prdopec 6 lyzic slnecnicovy olej Zmiesame suche, prilejeme mokre, na plech s peciacim papierom, do rury, ja som piekla na 220st 20min. Rozrezat na 2 pasy, kavu 300ml +1PL cukru+50ml amareto. A skladat pas, poliat polovicou kavy, polovica kremu, zase pas cesta, zvysok kavy, krem, poprasit kakaom a sup do chladu na 2-3h. Krem 500g vegan mascarpone Rajo Praskovy cukor podla chuti cca 100 g Pridala som trochu amareta, a sojove mlieko na rozslahanie, podla potreby. Slaha sa dobre, nezriedne. Fotka nic moc, degustujeme 😊 syn pochvalil
Veganske tiramisu uplne perfektne, Korpus (pouzijem aj na ine zakusky napr puncak)
225 g polohrubej muky
150 g krystal cukru
2,5 deci vody
2 cl prdopec
6 lyzic slnecnicovy olej
Zmiesame suche, prilejeme mokre, na plech s peciacim papierom, do rury, ja som piekla na 220st 20min.
Rozrezat na 2 pasy, kavu 300ml +1PL cukru+50ml amareto. A skladat pas, poliat polovicou kavy, polovica kremu, zase pas cesta, zvysok kavy, krem, poprasit kakaom a sup do chladu na 2-3h.
Krem
500g vegan mascarpone Rajo
Praskovy cukor podla chuti cca 100 g
Pridala som trochu amareta, a sojove mlieko na rozslahanie, podla potreby. Slaha sa dobre, nezriedne.
Fotka nic moc, degustujeme 😊 syn pochvalil