twinflame
13. nov 2017
66 

ENERGIE pre tento týždeň -

Pustiť a nechať voľne plynúť. Lipnutie na čomkoľvek alebo komkoľvek vytvára energetické puto. Niet preto divu, že sa nám niektoré situácie opakujú. Odpútaním sa od toho na kom alebo na čom lipneme, otvára cestu uvoľneniu a uzdraveniu energií. Pusťme sa toho, na čom lipneme. Otvoríme si tým nové obzory.

Práca

Prekvapivá ponuka. Tento týždeň nás zastihne prekvapivá ponuka spolupráce alebo zamestnania. Príde z nečakaného zdroja a prinesie príjemné prekvapenie. Možná konfrontácia s (mladším) kolegom. Všetci, s ktorými prichádzame do interakcie nás niečo učia alebo my učíme ich.

Vzťah

Potláčanie emócií a dojmov vytvára v našom vnútri pretlak. Ten v nás driemä a občas sa pýta von. Ventil je dobré priebežne uvoľňovať, inak hrozí náhly výbuch potlačovanej energie. Buďme k sebe úprimný a verme svojim pocitom.

Zdravie

Telesné zdravie každého z nás vychádza z jedného bodu, i keď ide o komplexný systém – imunita. Imunitu si vieme trénovať a podporovať ju. Potravinami, v ktorých prúdi život, pravidelným pohybom, či zdravým milovaním. Nájdime si cestu podpory obrany organizmu pred neželaným stavom. Do značnej miery to máme vo vlastných rukách.

Pre snažilky – cítim naladenie na dušu svojho budúceho dieťatka? Má mi dieťatko len naplniť túžbu a potrebu? Som z celého srdca pripravená prijať do svojho života dieťa?

❤️

13. nov 2017
13. nov 2017

dakovala❤

13. nov 2017

Začni písať komentár...

Odošli