twinflame
26. nov 2017
75 

ENERGIE pre tento týždeň 27.11. - 3.12.2017

Týždeň aktivity. Tento týždeň sa nebudeme stačiť okolo seba obzerať. Čaká nás mnoho nového a bude to rozhodne aktívny týždeň. Hektiku zvládneme vďaka dobrému večernému oddychu.

Práca

Plodný týždeň aj po pracovnej stránke. Dostaneme príležitosť na väčší zárobok. Jeden z plánov, ku ktorému sme mali priam citový vzťah nevyjde podľa predstáv, no z dlhodobého hľadiska strádať nebudeme. Na kolegyňu sa radšej nespoliehajme. To, čo od nej chceme aby urobila, pre ňu teraz nie je priorita.

Vzťah

Počas tohto roka sme sa mnohí posunuli vo vnímaní vzťahov vpred. Už chápeme, že to, čo vo vzťahovej rovine prežívame, do značnej miery ovplyvňuje náš pocit zo života. Popracovali sme na sebe a prichádza obdobie zaslúženého pocitu mieru. Nič vonku sa nezmenilo. Zmenil sa náš postoj. A to je ten rozdiel. Nemáme viac potrebu hrotiť situáciu a už vôbec nie za každú cenu. Vzťahy sú to, čím rastieme.

Zdravie

Obdobie, ktoré dáva zabrať obličkám. Keď „zhltneme“ hnev, usadí sa nám táto negatívne emócia v obličkách. Filtrujme hnev. Radšej sa vykričať ako hnev „hltať“. Sme na ceste práce na vlastnom zdraví. Chápeme, že na tom v akom stave je naša schránka, máme veľký podiel sami.

Pre snažilky. Nasilu to nepôjde. Skúsme sa zladiť, dať sa do rovnováhy. Potom to príde ako keby samé od seba.

dakujem ❤

26. nov 2017

Začni písať komentár...

Odošli