twinflame
26. dec 2017
120 

ENERGIE PRE TENTO TÝŽDEŇ – 25.12. – 31.12.2017

► https://www.twinflame.sk/energie-pre-tento-tyzden-25-12-31-12-2017/

Transformácia negatívneho. V duchovnom svete negatívne a pozitívne nejestvuje. Veci v ňom iba sú, nemajú pozitívny alebo negatívny náboj. Len tak pozorovať a neposudzovať znamená vedieť si ustrážiť myšlienky a uvedomiť si ich dopad v momente, kedy nám preblesnú hlavou. Nájsť rovnováhu medzi negatívnym a pozitívnym je energetická úloha pre tento týždeň.

Práca

Na pomoc nám prichádza bystrý úsudok. Jasná predstava o tom čo chceme a potrebujeme je základ úspechu. Nemusíme mať v hlave dlhodobý plán, pôjde to aj spontánnym činom. Môžeme očakávať finančný prínos.

Vzťah

Vzťahy posúvame vpred, keď sme ochotní na sebe pracovať. Uvedomenie si toho, čo máme a chceme robiť inak je štartovacia čiara k zmene. Pamätajme, že deti sú tu preto, aby nás učili. I keď ich vychovávame my rodičia, oni voči nám tiež vystupujú v roli učiteľa. Stačí tento princíp prijať. Učia nás mnohému najmä o samých sebe.

Zdravie

Každý deň máme novú príležitosť robiť niečo inak. Platí to aj pre oblasť zdravia. Vieme čo nám robí dobre, čo nám prospieva a naopak? Čas bilancie na sklonku roka. Robíme dosť preto aby sme telo živili pozitívnou energiou?

Pre snažilky

Spleť životných udalostí z minulosti je ako súbor nití ktoré sa navzájom preplietajú a miestami vytvárajú uzly. Tieto uzly edstavujú križovatky. Hľadajme na pomyselnej niti tú križovatku, ktorá bola rozhodujúca pre súčasný stav. Rozhodli sme sa správne?

❤️

26. dec 2017

Energia pre tento tyzden, nas Spasitel,Jezis Kristus,ktoreho narodenie pre cely svet sme prave oslavili pocas Vianocnych sviatkov.❤️

28. dec 2017

Začni písať komentár...

Odošli