1 / 1

    Mozem poprosit recept? Vdaka 🙂

    14. jan 2018

    aj ja si poprosim recept 🙂

    14. jan 2018

    Mnam 😍

    14. jan 2018

    Aj ja poprosim

    14. jan 2018
    14. jan 2018

    aj ja poprosím

    14. jan 2018

    Aj ja by som si poprosila recept 🙂

    14. jan 2018

    aj ja prosim.vdaka

    14. jan 2018

    Aj ja by som poprosila. Ďakujem

    14. jan 2018

    aj jaaaaaaaa,dakujem

    14. jan 2018

    Vyzerajú super;), aj ja si prosím recept

    14. jan 2018

    vyzerajú krasne, a poprosím receptík, dakujem

    14. jan 2018
    14. jan 2018
    Komentár bol odstránený

    👍vyzerajú chutne, sú krásne a na recept čakáme asi všetky 😉

    14. jan 2018

    Baby skuste tieto su perfektneee

    14. jan 2018

    Aj ja poprosim

    14. jan 2018

    Potrebujeme: 500g hladka muka
    30g bravčovej masti, 20g droždia, 2čl soli, 200ml vlažnej vody, trošku mlieka na kvások, 1čl kryštalového cukru. Postup: Preosejeme si múku do nádoby, pridáme ostatné suroviny kvások nemusí byť vykvásený. Zmiešame a vymiešame nelepivé cesto. (Jasom si cesto vymiesila v kuchynskom robote cca 7min na malej rychlosti nehala som pol hodinu kysnúť a potom som ho ešte rukou premiesila). Necháme kysnúť kludne aj hodinu. Cesto si rozdelíme, ja som si odvážila 80g bochníčky,ktore prepracujeme a vytvarujeme do guliek. Z každej gulky vyvaľkáme trojuholník a následne od širšieho konca,od spodu stáčame do tvaru rožka,ktorý potom ešte rukami rozvaľkáme a natiahneme do dĺžky.Rožky dávame na plech na ktorom je papier na pečenie a rožky ukladáme 4cm od seba. Rožky dáme zroľovanou stranou smerom na plech a necháme kysnúť 40min. prikryjeme ich utierkou aby neoschli. Pred koncom kysnutia (tych 40.min) vyhrejeme rúru na 220°C. Do rúry na dno dáme starý plech,do ktorého po vložení plechu s rožkami vlejeme šálku vriacej vody,aby sme vytvorili paru. Rožky pred vložením fo rúry pofrkáme vodou. Rožky vložíme do rúry nalejeme na ten spodný starší plech vriacu vodu a rýchlo zatvoríme. Keď sa rožky zodvihnú (cca 7min.) vyberieme plech s vodou a už len dopekáme rožky (na tej istej teplote) do kým kôrka nieje zafarbená....( na teplovzdušnej rúre som piekla na 220°C 10-15min.) Po upečení som ich ešte prikrila utierkou až do vychaldnutia.Dobrú chuť

    14. jan 2018

    @tweety2906 dakujem 🙂

    14. jan 2018
    15. jan 2018