Nemusíš sa starať o všetko a už vôbec nemusíš byť perfektná. Si dokonalá a jedinečná presne taká, aká si. 💫 Vždy chceš všetkým pomôcť, byť tu pre druhých, ale tvoje telo je unavené, bez energie a tvojej vnútornej tvorivosti sa míňajú sily. Nechci byť pre všetkých a všetkým v jednej osobe.

    Upratovanie môže počkať, práca tiež. Odlož povinnosti a venuj čas sebe. Choď na prechádzku, ponor sa do ticha lesa, ponaťahuj svoje telo a daj mu priestor na oddych. Vyber ten uprášený bicykel, ktorý celé leto stál v kúte a choď sa bicyklovať, alebo si pusti svoju obľúbenú hudbu a zatancuj si. 💃

    Chceš si urobiť radosť? Kúp si nové oblečenie, dopraj si chvíľku u kaderníčky alebo na manikúre či pedikúre. Urob niečo pre seba. Možno konečne dočítaš tú knihu, ktorú už dlhšie odkladáš. Zabaľ sa do mäkkej deky, urob si šálku čaju a jednoducho si ľahni a oddychuj.

    Buď sama so sebou. Zastav sa a dávaj na seba pozor. Maj sa rada a rob pre seba všetko, čo vyživuje tvoju dušu. Deti rastú a vedia sa o seba postarať, manžel si poradí aj sám a dom sa opäť zašpiní.

    🌸 ŽI TU A TERAZ. 🌟 Dovoľ si spomaliť a venovať sa tomu, čo ti prináša radosť. Ty si dôležitá. ✨