tratatundra
1. júl 2024
541 

Poďme si spolu užiť letné osvieženie so Zlatý Bažant Radler 0,0 %

Hlásim sa po niekoľkých mesiacoch virtuálneho detoxu. 🙂 A že som ho potrebovala. Ako soľ. Môj život totiž nabral na obrátkach a tak som sa potrebovala zorientovať v tom reálnom svete. Pomaly sa však vraciam do toho virtuálneho a to celkom vo veľkom.

Akoby to bolo včera. Môj prvý radler. Nie, nie ten taký, že otvoríš a vypiješ. Práve naopak, bola v ňom totálna alchýmia. Namiešaš ten správny pomer a až potom vypiješ. Naše prvé radlery sme si miešali z piva a najznámejšej limonády s citrónovou príchuťou alebo z tej, čo má 7 životov. Hneď som mu prišla na chuť. Ale teda, nealko pivo ešte v tom čase nebolo ani zďaleka 0,0 % a Radlery v plechovke nikto ani nepredpovedal.

Dnes sme ale niekde inde. Zlatý Bažant Radler 0,0% vznikol ako odpoveď na rastúci dopyt po nealkoholických nápojoch, ktoré by spájali osviežujúcu chuť s možnosťou konzumácie počas rôznych aktivít bez obmedzenia. Tradičné radlery sú kombináciou piva a ovocných limonád, no s obsahom alkoholu. To je obmedzujúce najmä pre tých, ktorí preferujú životný štýl bez alkoholu.

A tak sa Zlatý Bažant, tradičná a populárna značka piva na Slovensku, rozhodol rozšíriť svoje portfólio a pridať do svojho sortimentu nealkoholickú verziu radlerov. Zlatý Bažant Radler 0,0% bol uvedený na trh v roku 2014, a ponúkol osviežujúcu alternatívu bez alkoholu.

Ja som “pivárka” kedykoľvek, kdekoľvek a pivo naozaj pijem rada predovšetkým pre jeho chuť. Po 6 rokoch nepretržitého tehotnenia a dojčenia som si tak nejak zvykla na nealko a na osvieženie nápojmi, ktoré neobsahujú kofeín. Nie vždy človeka uspokojí čistá voda. A tak nejak prirodzene som sa prepracovala (naspäť) k radlerom. Na party, na ktorých som väčšinou šofér, len tak v bufetoch počas našich výletov, alebo doma, keď je chuť na niečo fajnové a osviežujúce.

Kto ma pozná, vie, že sladkosťami mi veľmi radosť nespravíte, ale takým ovocným nápojom nikdy nepohrdnem. Tak som sa stala fanúšičkou radlerov. A keď som objavila tie bez pridaného cukru, bola som v siedmom nebi. Bez cukru, ale prirodzene sladké. Oblbnú mozog, doplnia tekutiny… no čo viac si priať?!

Preto som pri možnosti stať sa ambasádorkou práve pre značku Zlatý Bažant Radler 0,0% neváhala ani sekundu. Neviem si predstaviť lepšie osvieženie na leto. A tak vás počas nasledujúcich troch mesiacov prevediem všetkými príchuťami a “Bažanta” si spolu užijeme na výletoch, pri vode, na bicykloch… a tak rôzne. Mám pre vás pripravené súťaže nielen o zásobu Radlerov 0,0%.

A kto vlastne som? Moje meno je Katka. Som mamou dvoch (dnes už celkom veľkáčov) – 9-ročnej Katky a 6-ročného Benjamina. Čaká nás nástup do školy, ale ešte predtým prázdniny, výlety, voda, slnko… A niet lepšieho obdobia na ambasádorovanie pre značku Zlatý Bažant Radler 0,0%.

Teším sa na svoj návrat do sedla Modrého Koníka a tri mesiace strávené s vami online.

#zlatybazantradler

Katka, držíme ti palce a tešíme sa na tvoje osviežujúce príspevky na Modrom koníku 🙂

1. júl 2024
nelinkabublinka
AMBASÁDORKA

Radler je srdcovka!

1. júl 2024

Katka vitaj. Radosť čítať čo si napísala🙂.

2. júl 2024
tratatundra
autorAMBASÁDORKA

@xxxxxnnnnn Ďakujem 🙂 Snáď budem prinášať radosť aj naďalej.

2. júl 2024
tratatundra
autorAMBASÁDORKA

@modrykonik Ďakujem 🙂

2. júl 2024
tratatundra
autorAMBASÁDORKA

@nelinkabublinka 🥰

2. júl 2024

Zlatý Bažant radler v lete pije aj môj muž...to je už čo povedať, lebo on si číta etikety a nepije umeliny...je to najprírodnejšie zloženie radlera určite a nemá až toľko cukru, resp. nemá umelý cukor

2. júl 2024

Vitaj😇 dobrý radler nikdy nieje zlý 😁 prajem veľa pohody a pekné leto

Včera o 05:12
tratatundra
autorAMBASÁDORKA

@barbora18 U nás je to rovnako 🙂 Dokonca ho vždy majú v zásobe aj moji rodičia. 🙂

Dnes o 06:41
tratatundra
autorAMBASÁDORKA

@linkapaulinka Ďakujem 🥰 rovnako aj tebe 🙂

Dnes o 06:41

Začni písať komentár...

Odošli