JABLKÁ V ŽUPANE tieto konkretne z Cake mix Liana Suroviny: mlieko, cukor, štipka soli, škorica, múka CAKE MIX LIANA, jablká POSTUP: vytvoriť cesto a v ňom obaľovať osupané, na plátky nakrájané jabĺka. Opiecť na masle (oleji)
3 jablká, 120g NUTRIFREE PER PANE, 60g ryžová múka, 200ml mlieko, 2 celé vajcia, vanilka, cukor, olej, Škoricový cukor na posypanie
JABLKÁ V ŽUPANE z Promix Uni zdroj: http://www.dietaje.cool/recepty/jablka-v-zupane/ stredne veľké jablko 10 ks, vajcia 1 ks, bezlepková múka Promix Uni 200 gr, cukor 2 PL, bezlaktózové alebo rastlinné mlieko 2 dcl, soľ štipka, práškový alebo škoricový cukor, olej POSTUP: Preosiatu múku, vajce, cukor, soľ a mlieko zmiešame do hladkej hmoty bez hrudiek. Ak vám vzniknú hrudky treba hmotu rozmixovať ponorným mixérom (pozor zhustne, takže potom je potrebné ju zasa rozriediť mliekom ale už nemixovať). Konzistencia musí byť hustá takmer ako na lievance. Ak je príliš hustá pridáme mlieko, naopak ak je riedka pridáme múku. Jablká zbavíme šupky a jadra. Nerozkrájajte ich, treba to urobiť v celku, je to náročné ale ide to. Očistené jablká nakrájame na asi 1 cm široké kolieska. Tieto kolieska namočíme po jednom do múkovej hmoty z oboch strán. Na vidličke ich necháme trochu odkvapkať, na 3-4 sekundy a vkladáme priamo na panvicu s rozpáleným olejom. Oleja v panvici potrebujeme asi 2 cm vrstvu. Vyprážame z oboch strán asi 5 minút, krásne do chrumkava. Podávame teplé posypané práškovým alebo škoricovým cukrom.
JABLKÁ V ŽUPANE tieto konkretne z Cake mix Liana
Suroviny: mlieko, cukor, štipka soli, škorica, múka CAKE MIX LIANA, jablká
POSTUP: vytvoriť cesto a v ňom obaľovať osupané, na plátky nakrájané jabĺka. Opiecť na masle (oleji)
JABLKÁ V ŽUPANE z Nutrifree per pane
https://www.youtube.com/watch?v=FGOUXHRdLyYzdroj:
3 jablká, 120g NUTRIFREE PER PANE, 60g ryžová múka, 200ml mlieko, 2 celé vajcia, vanilka, cukor, olej, Škoricový cukor na posypanie
JABLKÁ V ŽUPANE z Promix Uni
zdroj: http://www.dietaje.cool/recepty/jablka-v-zupane/
stredne veľké jablko 10 ks, vajcia 1 ks, bezlepková múka Promix Uni 200 gr, cukor 2 PL, bezlaktózové alebo rastlinné mlieko 2 dcl, soľ štipka, práškový alebo škoricový cukor, olej
POSTUP: Preosiatu múku, vajce, cukor, soľ a mlieko zmiešame do hladkej hmoty bez hrudiek. Ak vám vzniknú hrudky treba hmotu rozmixovať ponorným mixérom (pozor zhustne, takže potom je potrebné ju zasa rozriediť mliekom ale už nemixovať). Konzistencia musí byť hustá takmer ako na lievance. Ak je príliš hustá pridáme mlieko, naopak ak je riedka pridáme múku. Jablká zbavíme šupky a jadra. Nerozkrájajte ich, treba to urobiť v celku, je to náročné ale ide to. Očistené jablká nakrájame na asi 1 cm široké kolieska. Tieto kolieska namočíme po jednom do múkovej hmoty z oboch strán. Na vidličke ich necháme trochu odkvapkať, na 3-4 sekundy a vkladáme priamo na panvicu s rozpáleným olejom. Oleja v panvici potrebujeme asi 2 cm vrstvu. Vyprážame z oboch strán asi 5 minút, krásne do chrumkava. Podávame teplé posypané práškovým alebo škoricovým cukrom.