suroviny: 500g MIX B (BREAD MIX LIANA), 10g sušené droždie alebo 15g čerstvé droždie, 100g margarín alebo 30ml olej, 3 vajcia, 300ml vlažná voda, 50ml voda a 1PL psylium, štipka soli POSTUP: po vymiesení sa dá do vymastenej a mukou či krupicou vysypanej formy, zarovná sa, nechá sa kysnúť kým 2x nezvačší objem. Pofrkať vodou a upiecť.
Kysnutie: pokiaľ nezvačší 2 násobne objem Pečenie: cca 50min pri 200°C
suroviny: 500g MIX B (BREAD MIX LIANA), 10g sušené droždie alebo 15g čerstvé droždie, 100g margarín alebo 30ml olej, 3 vajcia, 300ml vlažná voda, 50ml voda a 1PL psylium, štipka soli
POSTUP: po vymiesení sa dá do vymastenej a mukou či krupicou vysypanej formy, zarovná sa, nechá sa kysnúť kým 2x nezvačší objem. Pofrkať vodou a upiecť.
Kysnutie: pokiaľ nezvačší 2 násobne objem
Pečenie: cca 50min pri 200°C