@vladinka áno, nech sa páči... ja kupujem toto črievko, to bolo použité aj v tomto recepte. Spravím klasika ryžu, pridám orestovanú kyslú kapustu na oleji aj s pretlakom, premiešam spolu, pridám červenú mletú papriku, peper, soľ a obsah črievka. Niečo si nechám, a navrstvím ryžu + zbytok črievka + opäť ryža na vrch. Popichám vidličkou a zalejem smotanou, v ktorej som rozšľahala 1 vajce + vegetu. Táto fotka bola robená podľa tohto návodu, ale zvyknem robiť aj bez črievka, vtedy používam sojový granulát, ktorý si vopred namočím, okorením, to je ako náhrada mäsa a ešte zvyknem pridať aj pomleté tofu párky pikantné, vtedy je to také pestrejšie ale chuťovo tiež veľmi fajn 🙂
@tetaandulkova ďakujem vyskúšam. Nikdy som takuto natierku nevidela lunter kupujem roky
@vladinka ja ju kupujem v Tescu, inde nenakupujem potraviny tak neviem poradiť kde by ju ešte mohli mať 🙂
Môžem poprosiť recept, dakujem