Absolutne ste to nepochopili. :(
    Tu neslo len o tu hadku, aj ked ta ma tiez riadne boli. Napisala som status o dojceni, o mojej radosti z dojcenia a o krasnom zazitku..ved som laktacna poradkyna. Mam vari pisat statusy o kaktusoch? Bolo to urcene pre tych, ktorym je dojcenie blizke. Ak ma niekto nieco proti dojceniu, tak na co to cita??? Ale nejde len o dojcenie. Pri prvom rizikovejsom komentari som napisala, ze ako autorka spravy vymazem komentare ktore tu budu poburovat a rozvirovat hladinu a ze je mi jedno ci to napise nedojciaca, ci dojciaca. Proste som nechcela hadku a upozornila som na to. Napriek tomu ste sa hadali a osocovali navzajom. Napisala som ako ma to boli a vy ste pokracovali dalej. Cize mi z toho vyplyva, ze bud ste moj komentar necitali a teda ste ma ignorovali alebo citali a je vam jedno, ci niekomu ublizite alebo nie, cize ste ma nerespektovali. Mam ostavat na fore, kde sa zeny navzajom bud ignoruju alebo nerespektuju? Ostavat na fore, kde sa kazda tema /nielen o dojceni/ zvrhne na hadku, ohovaranie, porovnavanie, vytahovanie? Ak tu ostanem a neozvem sa voci tomu, tak to vlastne podporim. :( Ako sa potom pozrem do zrkadla? Ako sa vidite v zdrkale vy?
    Toto bolo uzasne forum, mamicky si tu navzajom radili , pomahali si. Ako sa stalo to, ze sa to tu takto zvrhlo? Kde sa vo Vas zobrala ta zlobaa zavist? To Vam robi dobre, ak vidite ze sa niekto trapi, tak mu este pridate? Alebo ak je niekto spokojny a stastny, tak vas to irituje natolko, ze do neho rypete, kym mu nepokazite den?
    Preco sa hadate pod niekoho statusom ked Vam samotny status nevadi? ak vam vadil nejaky komentar, mali ste si to vysvetlit s dotycnou inde a nie kazit a vyvolavat taketo zvady..alebo Vam islo pracve o to? ze jej, podme sa hadat, urazat navzajom? Takto sa spravaju male deti a nie dopele zeny a k tomu je vacsina zvas aj matkami. To aky priklad ste dali detom? Ze hadat sa a vyryvat je spravne? Ze druheho si netreba vazit a netreba respektovat jeho nazor?
    PS: tym, ktory ma podporili, DAKUJEM za krasne slova.