Do korpusu este 5 PL vody,hneď po žltkoch.
Recept:
Korpus: 5 bielkov vyšlahať, pridať 200 g kr. cukru, potom po jednom 5 žltkov, 5 PL vody,nakoniec 2 PL kakaa 1 čajová lyžička PDP a dovážiť do 200 g polohr.múky.
PLNKA: 200 ml smotany na šlahanie + 200 g tmavej čokolády dať roztopiť a potom schladiť do rána, na druhý deň prdať pol mascarpone a vyšľahať.
II.PLNKA: 200 ml smotany na šlahanie roztopiť 200 g bielej čokolády, vychladiť, na druhý deň vyšlahať a zmiešať s 1/2 mascarpone.
Vrstvíme: korpus, malinový džem potrieť, alebo aj rumom, banány tmavá plnka, korpus, mrazená ovocná zmes z lidla, biela plnka, korpus.
vrch som dala polevu ganache: 100 ml smotana+100g tmavá čokoláda 10 g masla.
RECEPT
Korpus: 5 bielkov vyšlahať, pridať 200 g kr. cukru, potom po jednom 5 žltkov, nakoniec 2 PL kakaa 1 čajová lyžička PDP a dovážiť do 200 g polohr.múky.
PLNKA: 200 ml smotany na šlahanie + 150 g tmavej čokolády dať roztopiť a potom schladiť do rána, na druhý deň vyšľahať.
II.PLNKA: 200 ml smotany na šlahanie roztopiť 300 g bielej čokolády, vychladiť, na druhý deň vyšlahať a zmiešať s mascarpone.
Vrstvíme: korpus, malinový džem potrieť, alebo aj rumom, banány tmavá plnka, korpus, mrazená ovocná zmes z lidla, biela plnka, korpus.
vrch som dala polevu ganache: smotana+ tmavá čokoláda roztopená v pomere 1:1