4 / 28
    Narodeninová pre dcérku.
    staval
    autor

    RECEPT
    Korpus: 5 bielkov vyšlahať, pridať 200 g kr. cukru, potom po jednom 5 žltkov, nakoniec 2 PL kakaa 1 čajová lyžička PDP a dovážiť do 200 g polohr.múky.
    PLNKA: 200 ml smotany na šlahanie + 150 g tmavej čokolády dať roztopiť a potom schladiť do rána, na druhý deň vyšľahať.
    II.PLNKA: 200 ml smotany na šlahanie roztopiť 300 g bielej čokolády, vychladiť, na druhý deň vyšlahať a zmiešať s mascarpone.
    Vrstvíme: korpus, malinový džem potrieť, alebo aj rumom, banány tmavá plnka, korpus, mrazená ovocná zmes z lidla, biela plnka, korpus.
    vrch som dala polevu ganache: smotana+ tmavá čokoláda roztopená v pomere 1:1

    3. dec 2020
    staval
    autor

    Do korpusu este 5 PL vody,hneď po žltkoch.

    12. máj 2021
    staval
    autor

    Recept:
    Korpus: 5 bielkov vyšlahať, pridať 200 g kr. cukru, potom po jednom 5 žltkov, 5 PL vody,nakoniec 2 PL kakaa 1 čajová lyžička PDP a dovážiť do 200 g polohr.múky.
    PLNKA: 200 ml smotany na šlahanie + 200 g tmavej čokolády dať roztopiť a potom schladiť do rána, na druhý deň prdať pol mascarpone a vyšľahať.
    II.PLNKA: 200 ml smotany na šlahanie roztopiť 200 g bielej čokolády, vychladiť, na druhý deň vyšlahať a zmiešať s 1/2 mascarpone.
    Vrstvíme: korpus, malinový džem potrieť, alebo aj rumom, banány tmavá plnka, korpus, mrazená ovocná zmes z lidla, biela plnka, korpus.
    vrch som dala polevu ganache: 100 ml smotana+100g tmavá čokoláda 10 g masla.

    3. máj 2023