1 / 1

    tymto smerom a tempom...este par noviel, a parik podvodnikov namiesto vazenia dostane dozivotnu rentu!

    19. júl 2024

    @negymama odkukali od nasich ludi😂

    19. júl 2024

    @negymama ved to uz je zabezpečené... Už len zaviesť totalitu bez volieb, nech je to nafurt

    19. júl 2024

    @kiwi3 volbz kludne mozu ostat...ako divadielko, ze tu mame "demokraciu"... uplne staci ako v madarsku kupit media, a potom uz ludia budu volit vzdy tych spravnych ludi, a este budu spokojni ako vybabrali s tymi "nepriatelmi ludu a roduvernych slovakov"

    19. júl 2024

    @negymama nemyslím, že niečo budú chcieť nechať na náhodu. Slováci bývajú vecne nespokojní, kludne sa to môže preklopit pred voľbami.

    19. júl 2024

    @kiwi3 no ale madarom to funguje. orbana volia ako ovecky jedno volebne obdobie za druhym. muz je madar a sleduje ich tel. programy a hovori ze okrem jednej TV vsetky chrlia orbanovu propagandu. a ludia si myslia, ze funguju na vlastnom nazore, a ani si nevsimli, ze rokmi je to co nazyvaju vlastny ci sedliacky ci aky rozum , to co sa im usadzuje rokmi vymyvania .

    19. júl 2024

    @kiwi3 a zober si kolko totalitnych rezimoch, fici na "volbach", ktore dodavaju diktatorovi ten spravny punc legitimnosti.
    ved aj vidis,...ako teraz zo vsetkych stran koalicia a ich volici kricia.. .boli sme "demokratick y zvoleni, tak co sa miesate do nasej prace.." ked bola demokraticky zvolena ina koalicia, vtedy nemali zabrany ju podkopavat protestami, vtedy bolo demokraticke protestovat a utocit.
    teraz je demokraticke, ked im vsetci daju pokoj na "pracu" a protestovanie je uz "rakovina a nenavist" ktoru treba vykorenit.

    19. júl 2024

    @negymama ale Maďari sú predsalen iní ako Slováci. Slováci sú fakt vecne nespokojní a ublizeni. To sa nezmeni. Maďari hrdi narodovci, a to im ponuka asi len Orban, nevadí, že sú roky v izolácii, keď oni sú ajtak najlepsi

    19. júl 2024

    V každom prípade je to riskantné spoliehať sa len na médiá, ktoré dnes už nikto nesleduje. Určite sa budú minimálne pokúšať a ak to bude možné, nebudú váhať. To šírenie velenia starých čias a socializmu, to nie je len tak... to je cielená propaganda s jasným ucelom

    19. júl 2024

    @kiwi3 alebo zmenia volebný systém vo svoj prospech

    Voľby síce budú ale s malou možnosťou zmeny

    19. júl 2024