Milka zožratá, čo by som ešte - idem sa napiť! Hlad je len prezlečený smäd! 😀
mnaaaam 🙂 dovi dopo odpadla som 🙂
aj my....
super, a to si použila normálnu tortovú formu, však? a koľko kávy a koľko rumu? ďakujem, urobím otcovy na narodky
ja milujem takuto tiramisu ale bez urazky takuto vysoku tortu nespravite iba s 2 nat. masiel a 2 smotan,mam to odskusane,ale je krasna
Suroviny:
200 g piškót
2 balenia sľahačkovej smotany
2 balenia nátierkového masla bez príchute
200g práškového cukru
silná nesladená káva
rum
nesladené kakao
Postup:
Zmiešame nátierkové maslá, smotany a práškový cukor. Túto zmes následne vyšľaháme šľahačom. Piškóty namáčame v káve s rumom a vyložíme nimi dno okrúhlej tortovej formy. Zasypeme kakakom a na to navrstvíme 1/2 krému, postup ešte raz zopakujeme a vrch opäť zasypeme kakaom. Odložíme do chladu, najlepšie na 24 hodín.