kuracinka, kuracinka? no dobre !!! male bezvýznamné plus ma u mňa p. Dukan :🙂) ... čakam ešte na tie steaky :🙂)
@danuska0302 už ma štveš , aj tie sú šak počkaj ty rýpačka 😀 😀
@space1 teším sa :🙂) a potom si ich urobim ako "zákon" (Mr.D) káže :🙂) ... pre dnes sa uspokojim s kuracim paprikašom a haluškami :🙂) xixi
no baby ja som dneska spravila na obed a je viborny velmi mi chutilo.ale ten provensalske korene som nemala.
chcela by som to držat ale neviem kde začat a hlavne kde kupit tie otruby..poradíte mi? potrebujem ešte nejaké potraviny ktoré nie su v obchode?
@danka40 tu je naša skupina https://www.modrykonik.sk/skupina/1808/detail/ prečítaj si všetky info ked budeš vstupovať to je prvý krok , treba si nakúpiť dopredu potraviny , aby si z toho dovodu , že nebudeš mať čo papať robila od začiatku prehrešky , otruby a všetky ostatné potraviny ja nakupujem v kauflande , ale aj v bille , hypernove... a sladidlo stéviu , ktoré je na čisto rastlinnej báze v DM-ku..potrbuješ si stanoviť cieľ , to je koľko plánuješ zhodiť , aby si si vedela vypočítať koľko dní budeš v 1.fáze , tak držím palčeky 🙂 keby niečo , tak už píš rovno v skupine , je nás tam viac čo ti radi pomôžu
mozem sa opytat ci sa ta sterilizovana uhorka moze aj v prvej faze?
Potrebné suroviny:
vykostené kuracie stehná bez kože (alebo iná časť kuraťa)
horčica
sterilizované uhorky
soľ, čierne korenie, provensálske bylinky
Z horčice, nadrobno nakrájaných sterilizovaných uhoriek a korenín vymiešame marinádu.
Kuracie mäso pokrájame na drobné kúsky, vymiešame s marinádou a necháme postáť cca pol hodiny. Marinované kura vložíme do zapekacej misy a pečieme pri teplote 180°C okolo 30 minút
Recept vhodný od 1. fázy Dukanovej diéty
zdroj http://www.dieta-protal.sk/kuracie-maso-na-horc...