na vode sprarime cibulku, osolime, okorenime, dame rascu a pridame kek podlejeme vodou a pridame na koliecka pokrajanu mrkvu varime do zmeknutia po vypareni vody mozme zahustit skrobom ale ked je husty nemusime 🙂
varianta aj pre masovych papkacov ........na druhu panvicu si sparime cibulku pridame mletu cervenu papriku a na kocky nakrajane kuracie maso a hlivu okerenime a osolime zahustime skrobom
rada: zahustovat sa nemusi ak dostatocne sa vypari voda a kludne sa k tomu moze podavat aj volske oko
suroviny:
kel, cibulu, sol, korenie, rasca, mrkva, skrob
postup:
na vode sprarime cibulku, osolime, okorenime, dame rascu a pridame kek podlejeme vodou a pridame na koliecka pokrajanu mrkvu varime do zmeknutia po vypareni vody mozme zahustit skrobom ale ked je husty nemusime 🙂
varianta aj pre masovych papkacov ........na druhu panvicu si sparime cibulku pridame mletu cervenu papriku a na kocky nakrajane kuracie maso a hlivu okerenime a osolime zahustime skrobom
rada: zahustovat sa nemusi ak dostatocne sa vypari voda a kludne sa k tomu moze podavat aj volske oko