dnes som sa rozhodla urobiť "ražničí" ale ja už som taká "zlenivetá" , že všetky prísady len dám na plech prikryjem alobalom tak na 40 min cca 160-180 °C, potom alobal dám dole prepnem rúru na grilovanie a dám ešte zapiecť , kým to nemá tú správnu farbu , teda podla potreby.. masko dávam bud kuracie alebo bravčové no a samozrejme cibuľka , zemiaky, klobáska, paradajky nakrájané na kolečka , môže byť aj slaninka aj šampiony /ja dávam z konzervy/, či paprika no proste čo mám v chladničke a mám dojem , že sa to môže chuťovo hodiť.. mäsko osolím,okorením môžete šupnúť aj lyžičku horčice na masko a pokvapkám olejom bud olivovym a tak..a poriadne so všetkým premiešame a šupnem do rúry..
dnes som sa rozhodla urobiť "ražničí" ale ja už som taká "zlenivetá" , že všetky prísady len dám na plech prikryjem alobalom tak na 40 min cca 160-180 °C, potom alobal dám dole prepnem rúru na grilovanie a dám ešte zapiecť , kým to nemá tú správnu farbu , teda podla potreby..
masko dávam bud kuracie alebo bravčové no a samozrejme cibuľka , zemiaky, klobáska, paradajky nakrájané na kolečka , môže byť aj slaninka aj šampiony /ja dávam z konzervy/, či paprika no proste čo mám v chladničke a mám dojem , že sa to môže chuťovo hodiť.. mäsko osolím,okorením môžete šupnúť aj lyžičku horčice na masko a pokvapkám olejom bud olivovym a tak..a poriadne so všetkým premiešame a šupnem do rúry..