Bielky, krupicový cukor a Vitacit šľaháme asi 15 - 20 minút vo vodnom kúpeli, ktorý hrejeme na miernom ohni, aby sa nám bielky neuvarili. Vzniknutú hmotu naplníme do cukrárskeho vrecka s hladkou trubičkou a nastriekame na piškóty.
Necháme stuhnúť v chladničke, najlepšie do druhého dňa. Potom indiánov namáčame do čokoládovej polevy. Tú pripravíme tak, že vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu na varenie sa stuženým tukom.
https://najrecept.sk/recept/indiani-v-coko-pole...
Suroviny:
6 ks bielok
200 g krupicový cukor
1 bal. jahodový Vitacit
Na polevu:
200 g čokoláda na varenie
80 g stužený tuk
Bielky, krupicový cukor a Vitacit šľaháme asi 15 - 20 minút vo vodnom kúpeli, ktorý hrejeme na miernom ohni, aby sa nám bielky neuvarili.
Vzniknutú hmotu naplníme do cukrárskeho vrecka s hladkou trubičkou a nastriekame na piškóty.
Necháme stuhnúť v chladničke, najlepšie do druhého dňa. Potom indiánov namáčame do čokoládovej polevy.
Tú pripravíme tak, že vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu na varenie sa stuženým tukom.