ORIGOŠ RECEPT: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček kryštálového cukru, 1/2 hrnčeka oleja, 1 hrnček mlieka, 2 vajcia, 1 vanička tvarohu, 1 vanilkový pudingový prášok, 1 prášok do pečiva. Suroviny zmiešať, vyliať do formy na bábovku a piecť 🙂 MôJ RECEPT: namiesto klasickej múky som použila špaldovú hladkú a miesto vanilkového pudingu banánový (ja jedno aký puding dáte, použite taký, ktorý vám chutí 😉). Použila som hrudkový tvaroh, bolo to v ceste cítiť, trošku to vŕzgalo medzi zubami - ja to takto môôôôžem, ale nie každému to tak chutí, takže odporúčam použiť jemný tvaroh 😉 dobrú chuť
Ty mi čteš myšlenky! Včera jsem ti projížděla toto album, jestli tady nemáš recept na rychlou bábovku, protože si ji Johanka moc přála, ale já jsem nemocná a nechtělo se mi dělat nic složitého 🙂
ORIGOŠ RECEPT: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček kryštálového cukru, 1/2 hrnčeka oleja, 1 hrnček mlieka, 2 vajcia, 1 vanička tvarohu, 1 vanilkový pudingový prášok, 1 prášok do pečiva. Suroviny zmiešať, vyliať do formy na bábovku a piecť 🙂
MôJ RECEPT: namiesto klasickej múky som použila špaldovú hladkú a miesto vanilkového pudingu banánový (ja jedno aký puding dáte, použite taký, ktorý vám chutí 😉). Použila som hrudkový tvaroh, bolo to v ceste cítiť, trošku to vŕzgalo medzi zubami - ja to takto môôôôžem, ale nie každému to tak chutí, takže odporúčam použiť jemný tvaroh 😉 dobrú chuť